ΠΑΟΚ

Γενέθλια ο Αθανασιάδης έχοντας την εμπιστοσύνη

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Αθανασιάδης MOTIONTEAM

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σήμερα παραμονή Χριστουγέννων κλείνει το 23ο έτος της ηλικίας του και ο ίδιος απολαμβάνει την αναγνώριση που του προσφέρει ο κόσμος του "Δικεφάλου". Διαβάστε ένα μίνι αφιέρωμα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ (vids)

Ο γεννημένος στις 24/12/1988 Στέφανος Αθανασιάδης σήμερα (24/12) γιορτάζει τα 23 γενέθλια του.

Ο Κλάους θα γιορτάσει πρώτη φορά έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη και αναγνώριση του κόσμου.

Ο Αθανασιάδης βρίσκεται από πολύ μικρός στον ΠΑΟΚ, πέρασε απ' όλα τα τμήματα υποδομής του "Δικεφάλου", με τη Β' ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και τη σεζόν 2006/07 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ποια ήταν η διαδρομή του μέχρι να φτάσουμε σήμερα και να είναι από τα "πρώτα βιολιά" του ΠΑΟΚ

Η πρώτη του συμμετοχή

Εκείνη τη σεζόν αγωνίστηκε σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, εντός έδρας με τη Λάρισα. Ο "Δικέφαλος" είχε ηττηθεί με σκορ 1-3, με τον Κλάους να μπαίνει αλλαγή στο 77'.

Το χρίσμα στην ενδεκάδα και τα πρώτα γκολ

Τη σεζόν 2007/08 ο Αθανασιάδης παρακολούθησε τα περισσότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την κερκίδα. Αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στα τρία από αυτά ως αλλαγή, ενώ στο τέταρτο ξεκίνησε βασικός απέναντι στη Λάρισα. Εκείνο το ματς θα το θυμάται για πάντα, καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ, ενώ σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Σάντος

Τη σεζόν 2009/10 ο Φερνάντο Σάντος του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες. Τον έριξε στη "μάχη" σε δέκα παιχνίδια σημειώνοντας δύο γκολ απέναντι στον Εργοτέλη και το Θρασύβουλο, όμως, ο χρόνος συμμετοχής του ήταν ελάχιστος. Μάλιστα, στο παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Από τα δέκα παιχνίδια μόλις σε ένα αγωνίστηκε βασικός, αυτό με το Μακεδονικό Νεάπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Δανεικός στις Σέρρες

Τη σεζον 2009/10 ο Αθανασιάδης δεν υπολογιζόταν από τον Φερνάντο Σάντος και παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό. Στις Σέρρες αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Καλά που τον πίστεψε ο Χάβος

Τη σεζόν 2010/11 επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Στην αρχή της σεζόν δεν υπολογίζει καθόλου. Μένει μονίμως εκτός αποστολής. Μέχρι που ο Μάκης Χάβος του δίνει λεπτά συμμετοχής με Βιγιαρεάλ, Κλαμπ Μπριζ και φτάνει το παιχνίδι με την... αγαπημένη του, τη Λάρισα. Ο Αθανασιάδης μπαίνει στον αγώνα ως αλλαγή και πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα. Η συνέχεια πολύ καλύτερη για τον ίδιο, παίρνει θέση βασικού, παιχνίδι με το παιχνίδι εκπλήσσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όλοι μιλούν για το νέο "bomber" του "Δικεφάλου". Τα επτά γκολ σε 28 παιχνίδια σίγουρα ήταν ένας καλός απολογισμός για ένα νέο παίκτη που για πρώτη χρονιά παίρνει φανέλα βασικού.

Η χρονιά της καθιέρωσης

Ξεκινάει η σεζόν 2010/11, στον ΠΑΟΚ έρχεται ο Λάσλο Μπόλονι και όλοι περιμένουν τον Αθανασιάδη να είναι από τα βασικά ατού του "Δικεφάλου" μετά και τη φυγή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Κλάους από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν αγωνίζεται βασικός, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του τεχνικού του "Δικεφάλου" και μέχρι σήμερα κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να χαμογελούν. Σε 20 παιχνίδια έχει πετύχει οκτώ γκολ και συνεχίζει...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ