ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Ο κόσμος και ο κόουτς θα είναι χαρούμενοι"

Γ. Σαββίδης: "Ο κόσμος και ο κόουτς θα είναι χαρούμενοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οδιαδικτυακός διάλογος του Γιώργου Σαββίδη με φίλους του ΠΑΟΚ μετά την πώληση του Ροντρίγκες και το "όχι" του ΑΠΟΕΛ για τον Σωτηρίου. Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Γιανίκ Μπολί της Ανζί.

Έχει ανέβει στα ύψη το μεταγραφικό θερμόμετρο στον ΠΑΟΚ και ο κόσμος δεν κρύβει την ανησυχία του βλέποντας τον Γκάρι Ροντρίγκες να πωλείται και την ομάδα του να μην έχει ενισχυθεί ακόμη με ετοιμοπόλεμους και πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Ειδικά μετά το "όχι" του ΑΠΟΕΛ στον Λούμπος Μίχελ για τον Πιέρρο Σωτηρίου η αγωνία των φίλων του "Δικεφάλου του Βορρά" για το τι μέλλει γενέσθαι έφθασε μέχρι τον λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram.

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ προσπάθησε να καθησυχάσει τους φίλους του ΠΑΟΚ σημειώνοντας σε σχόλιο του: "Θέλω να δω όλοι αυτοί οι άνθρωποι (.σ.σ. όσοι τον κατηγορούν ότι δεν κάνει τις σωστές κινήσεις για την ομάδα) να μου μιλάνε αφού ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές.

Γιατί, πιστέψτε με, οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι με τις μεταγραφές και το πιο σημαντικό ο κόουτς θα είναι χαρούμενος. Θέλω να δω τι θα μου λένε αυτοί οι άνθρωποι. Κάνω το καλύτερο δυνατό και οι δικοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν".

Επιβεβαίωση και για Γιανίκ Μπολί

Μάλιστα, ένας από τους followers του τον ρώτησε στα ρωσικά αν υπάρχει θέμα Γιανίκ Μπολίκ (29χρονος επιθετικός της Ανζί) για τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης τόνισε: "Είναι καλός παίκτης, είναι κι αυτός στη λίστα μας ως μία από τις πιθανές επιλογές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σημείο επαφής ΠΑΟΚ - Τζαβέλλα
"Πόρτα" ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΟΚ για Σωτηρίου!
Η κοινή φωτογραφία Ροντρίγκες - Σαββίδη και η "πόρτα" επιστροφής
Τα δύο σημεία διαφωνίας Ροντρίγκες-ΠΑΟΚ
Ροντρίγκες: "Ξέρω ότι με μισούν, αλλά ήταν ευκαιρία ζωής"
Ο... σύντομα έτοιμος Τζαβέλλας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ