ΠΑΟΚ

"Πόρτα" ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΟΚ για Σωτηρίου!

"Πόρτα" ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΟΚ για Σωτηρίου!

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και, αφού επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε πως ο Πιέρος Σωτηρίου δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο.

Δεν προχωρά η περίπτωση απόκτησης του Πιέρου Σωτηρίου απ' τον ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε στην Κύπρο προκειμένου να συναντήσει δια ζώσης του διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ με αντικείμενο συζήτησης τον 23χρονο επιθετικό.

Όμως, όπως ανακοίνωσε επίσημα η κυπριακή ομάδα λίγο μετά το τέλος της συνάντησης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο, ευχαριστώντας παράλληλα τον "Δικέφαλο" για το ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τον ΠΑΟΚ, κι ο Ολυμπιακός που εδώ και καιρό παρακολουθεί τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε περάσει στην Αθήνα τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας μας με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Μας μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Κύπρο για Σωτηρίου ο Μίχελ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ