ΠΑΟΚ

Τα δύο σημεία διαφωνίας Ροντρίγκες-ΠΑΟΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έδωσε μία διαφορετική εκδοχή από αυτή του ΠΑΟΚ για τη μη συμμετοχή του στη Λιβαδειά, αλλά και τις συζητήσεις για ανανέωση με τον Δικέφαλο. Τι λένε οι δύο πλευρές.

Η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι προκάλεσε αντιδράσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν δύο σημεία στα οποία δημιουργήθηκαν ερωτηματικά.

Το ένα αφορούσε στις συζητήσεις για την ανανέωση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και το άλλο στη μη συμμετοχή του στον αγώνα της Λιβαδειάς, για την οποία ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε ότι ο παίκτης του είχε πει ότι το μυαλό του είναι αλλού και δεν θα έχει μαζί του παίκτες που δεν θέλουν να είναι στην ομάδα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε και για τα δύο σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5" και οι τοποθετήσεις του στα συγκεκριμένα ζητήματα προκάλεσαν την αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος εξτρέμ τόνισε για τον λόγο που δεν έπαιξε με Λεβαδειακό και ΠΑΣ: "Ξέρω τι είχε ειπωθεί γι' το ματς στη Λιβαδειά. Είχα πρόβλημα με το γόνατο και για αυτό δεν έπαιξα. Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΣ ο λόγος ήταν ότι οι συζητήσεις για τη μεταγραφή μου ήταν πολύ προχωρημένες και από κοινού πάρθηκε η απόφαση να μην αγωνιστώ".

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για το συγκεκριμένο θέμα τονίζονται τα εξής: "Όντως είχε ενοχλήσεις τρεις μέρες πριν, αλλά η μαγνητική ήταν καθαρή".

Όσον αφορά το αν ο ΠΑΟΚ είχε κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο, ο Ροντρίγκες σημείωσε: "Υπήρχε το πνεύμα για ανανέωση, ποτέ όμως δεν έγινε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Και εγώ ήθελα να μείνω αλλά ήρθε αυτή η πρόταση από την Γαλατά και πήγα εκεί".

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του σημειώνει: "Ο Γκάρι δεν ήθελε από το καλοκαίρι να συζητήσουμε νέο συμβόλαιο. Του ζητήθηκε ξεκάθαρα, τόσο από τον ίδιο όσο και απο τους ατζέντηδές του. Μάλιστα και τοτε ελεγε πως ειχε πρόταση. Και στην τελευταία του συνάντηση με τον Σαββίδη αρνήθηκε να συζητήσει καινούριο συμβόλαιο και τον παρακάλεσε να επιτρέψει τη μεταγραφή στη Γαλατά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ιβάν ήταν αρνητικός".

Συμφώνησαν, πάντως, στο ότι υπήρχε πολύ καλό κλίμα στις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Για το συμβόλαιο που υπέγραψε: "Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα η πρόταση της Γαλατά. Υπέγραψα για 4,5 χρόνια".

Για το πώς προέκυψε η πρόταση της Γαλατά και κατέληξε σε αυτήν την απόφαση: "Δεν ήθελα να φύγω, αισθανόμουν τον ΠΑΟΚ σπίτι μου. Ερχόντουσαν προτάσεις αλλά εγώ ήθελα να μείνω. Αλλά ήρθε η πρόταση από την Γαλατά και ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει μια πώληση σε μια μεγάλη ομάδα όπως του Μακ στη Ζενίτ. Ο Σαββίδης, ο Μίχελ και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και στήριξαν την απόφαση μου".

Για το αν προσπάθησαν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για να τον πείσουν να μείνει: "Φυσικά και δεν ήθελαν να με χάσουν. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται άσχημα και μπορεί οι οπαδοί να μισούν τώρα. Και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να πει ότι το έκανε για τα λεφτά, τα χρήματα ήταν και πολύ καλά και για τον ΠΑΟΚ".

Για τον λόγο που δεν έπαιξε με Λεβαδειακό και ΠΑΣ : "Είχα πρόβλημα με το γόνατο και για αυτό δεν έπαιξα στη Λιβαδειά, όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΣ ο λόγος ήταν ότι οι συζητήσεις για τη μεταγραφή μου ήταν πολύ προχωρημένες και από κοινού πάρθηκε η απόφαση να μην αγωνιστώ".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε προσπάθεια να τον ανανεώσει: "Υπήρχε το πνεύμα για ανανέωση, ποτέ όμως δεν έγινε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Και εγώ ήθελα να μείνω αλλά ήρθε αυτή η πρόταση από την Γαλατά και πήγα εκεί".

Για τις προτάσεις που του έγιναν από άλλες ομάδες: "Υπήρχαν προτάσεις από ρωσικές ομάδες και από μια γαλλική ομάδα αλλά δεν ήταν προτάσεις που θα με έκαναν να αφήσω τον ΠΑΟΚ για αυτές. Τις τελευταίες 10 μέρες ήρθε η πρόταση της Γαλατά. Η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτή για μένα όπως μου είπε και ο κ.Σαββίδης, ξέρει τι ποδοσφαιριστής είμαι και τι χαρακτήρα έχω".

Για τη Θεσσαλονίκη: "Σαφώς και θα μου λείψει η πόλη. Ενιωθα σαν τον σπίτι μου και πάντα θα αισθάνομαι σαν ένα δικό μου μέρος".

Για το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο γκολ: "Μπορεί να έχασε ο ΠΑΟΚ χθες αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες. Σαφώς και όταν φεύγει κάποιος παίκτης πρέπει να αντικατασταθεί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για τον λόγο που δεν σκοράρει ο Αθανασιάδης: "Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ο Κλάους έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στον ΠΑΟΚ και πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά".

Για την καλύτερη ανάμνηση που έχει με τον ΠΑΟΚ: "Ηταν η πρώτη μου συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Μπρόντμπι που σκόραρε και ένιωσα ότι είμαι σπίτι μου. Ο κόσμος με έκανε να νιώσω ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας, με σέβονται και τους σέβομαι".

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: "Ας περιμένουμε είναι πολλά τα παιχνίδια φέτος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα τρόπαιο φέτος, μπορεί να περάσει και τη Σάλκε".

Για το τραγούδι που του άρεσε περισσότερο από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: "Το ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ".

Για τον συμπαίκτη που θα έπαιρνε μαζί του στη Γαλατά: "Δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον, θα έπαιρνα όλη την ομάδα".

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Τους σέβομαι και ελπίζω να με σέβονται και αυτοί. Και θέλω μια μέρα να έρθω και να τους πω πόσο τους αγαπώ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι
Ο Ροντρίγκες με τη φανέλα της Γαλατάσαράι
Ροντρίγκες: "Ξέρω ότι με μισούν, αλλά ήταν ευκαιρία ζωής"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ