ΠΑΟΚ

Focus σε Γεωργιάδη και Γλύκο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ MOTIONTEAM

Δύο είναι τα πρόσωπα που απασχολούν το Μπόλονι στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Με προβλήματα, αλλά και... διλήμματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αρχίζοντας αντίστροφα, τα διλήμματα αφορούν στον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης στο 4-2-3-1 στο οποίο εφαρμόζει ο "Δικέφαλος".

Στην προπόνηση της Τετάρτης (14/3), ο Μπόλονι χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Γιώργο Γεωργιάδη, δίνοντας ρόλο αναπληρωματικού στον Φρεντερίκ Νιμανί (κάτι που είχε φανεί και από το δίτερμα της Τρίτης), κανείς, όμως, δεν μπορεί να εκτιμήσει με απόλυτη σιγουριά τι θα πράξει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Έλληνας μεσοπιθετικός έχει, βέβαια, περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί, καθώς είχε καλή απόδοση στο προηγούμενο ματς, την οποία επισφράγισε και με ένα πανέμορφο γκολ.

Κατά τ' άλλα δεν φαίνεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές, πλην της επιστροφής του Μαλεζά (ήταν τιμωρημένος με τον Αστέρα) στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Τσιρίλο.Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα, σαφώς και ο Μπόλονι θα ήθελε να έχει Ίβιτς, Έτο και Κατσικά στη διάθεσή του, όμως, αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι η κατάσταση της υγείας του Παναγιώτη Γλύκου.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα την τενοντίτιδα στον ώμο, έκανε σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης με στόχο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι την Κυριακή για να καθίσει στον πάγκο, αφού πλην του Χαλκιά που θα είναι βασικός, ο έτερος επαγγελματίας της ομάδας, Ντάριο Κρέσιτς είναι και αυτός τραυματίας.

Ο Βολιώτης τερματοφύλακας θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες με στόχο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ