ΠΑΟΚ

Βρύζας και του χρόνου, με έγκριση Κατσαρή

Βρύζας και του χρόνου, με έγκριση Κατσαρή
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Θανάσης Κατσαρής είχαν μία πρώτη συζήτηση για την ανανέωση της θητείας της νυν διοίκησης, αλλά και την ενίσχυσή της.

Από την πρώτη στιγμή που η νυν διοίκηση της ΠΑΕ ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, έδειξε δείγματα ότι ήρθε για να μείνει.

Με τις κινήσεις της για τη στελέχωση της εταιρίας με οικονομικό και εμπορικό διευθυντή και με τις επαφές που γίνονται από την πλευρά του Ζήση Βρύζα τόσο για νέα στελέχη, όσο και για επιχειρηματίες που θα μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά την όλη προσπάθεια, εμφανίζει ξεκάθαρα μία διάθεση παραμονής και για την επόμενη σεζόν.

Πρόσφατα, μάλιστα, σε μία από τις συναντήσεις του Ζήση Βρύζα με τον Θανάση Κατσαρή συζητήθηκε και το συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι απόλυτα σύμφωνος με την ανανέωση της θητείας της διοίκησης Βρύζα και μάλιστα, όπως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, επιθυμεί την ενίσχυσή της και με νέα στελέχη.

Ήδη, ο Ζήσης Βρύζας έχει προχωρήσει τις επαφές του με ορισμένους υποψήφιους να μπουν στη διοίκηση που το Μάιο θα πάρει τη σχετική εντολή από το Πρωτοδικείο.

Σημαντικό ρόλο στην κοινή διάθεση που υπάρχει να κλείσει όσο το δυνατό νωρίτερα το κεφάλαιο της νέας διοίκησης παίζει και η ανάγκη για συνέχεια στο διοικητικό έργο, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να κλείσει με θετικό πρόσημο το κεφάλαιο αδειοδότηση της νέας περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ