ΠΑΟΚ

Έτο: "Μεγάλο κύρος δίνει στον ΠΑΟΚ η πρόκριση"

Έτο: "Μεγάλο κύρος δίνει στον ΠΑΟΚ η πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Αραούχο Έτο τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο "Δικέφαλος" πήρε μια μεγάλη νίκη και πλέον οι αντίπαλοι θα τον βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Τι είπε για την αποβολή του Σταφυλίδη, για το τι του μετέφερε ο πρώην συμπαίκτης του Λούκα Μόντριτς, αλλά και για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εμφανώς χαρούμενος ήταν στις δηλώσεις του ο Αραούχο Έτο, μετά την πρόκριση του "Δικεφάλου" στους "32" του Europa League. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε ότι αυτή η πρόκριση έδωσε κύρος στον ΠΑΟΚ, ενώ η νίκη απέναντι στην Τότεναμ θα κάνει τους αντίπαλους να τον βλέπουν πλέον με άλλο μάτι.

Τι είπε ακόμη για την άδικη όπως χαρακτήρισε αποβολή του Σταφυλίδη, για το τι του μετέφερε ο Λούκα Μόντριτς για τους "ασπρόμαυρους", αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα σκαμπανεβάσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Έτο:

Για τον θρίαμβο στο Λονδίνο και τι του έχει μείνει από το ματς απέναντι στην Τότεναμ: " Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πήραμε μια σημαντική νίκη".

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους "32" του Europa League: " Είναι ένα μεγάλο πρεστίζ, γνωρίζοντας ότι ήταν στους στόχους μας να περάσουμε στους "32" της διοργάνωσης. Κάνοντας μια εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Τότεναμ, θα μας δουν διαφορετικά όλες οι υπόλοιπες ομάδες".

Για το αν έχει σημασία αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει πρώτος ή δεύτερος στον όμιλο: " Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον τρεις βαθμούς σε ένα από τα δύο παιχνίδια. Αυτό που λέω, είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε τη Ρουμπίν Καζάν, αλλά δε θα έχουμε το άγχος, καθώς έχουμε πάρει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για το τι τους είπε ο Μπόλονι μετά την αποβολή του Σταφυλίδη: " Ήταν μία άδικη αποβολή γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε χέρι ο Σταφυλίδης. Ο προπονητής μας είπε να κάνουμε δύο γραμμές τεσσάρων παικτών και να έχουμε διπλή ζώνη άμυνας".

Για το αν του είπε κάτι ο πρώην συμπαίκτης του Λούκα Μόντριτς: " Μου έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και είχε πολύ καιρό να παίξει σε μια τόσο καλή ομάδα όπως τη δική μας και μας ευχήθηκε καλή τύχη για τη συνέχεια".

Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο και αν έχει ζήσει κάτι τέτοιο: " Ήταν πολύ ωραίο. Έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στη Ντιναμό. Είναι πολύ ωραίο να σε περιμένει τόσος κόσμος μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το ματς με τα Γιάννινα και τα σκαμπανεβάσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα: " Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Τότεναμ και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ