ΠΑΟΚ

Έπιασαν δουλειά Τζαβέλας, Τζιόλης στον ΠΑΟΚ

Έπιασαν δουλειά Τζαβέλας, Τζιόλης στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ, προπόνηση

Οι Τζαβέλας, Τζιόλης πέρασαν το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα προπονήθηκαν για πρώτη φορά στη Νέα Μεσημβρία. Ειδικό πρόγραμμα για Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες και Κρέσπο.

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην σημερινή προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία. Το ένα γκρουπ αποτελούσαν οι αμυντικοί και το δεύτερο οι επιθετικοί. Μ' αυτό τον τρόπο το πρόγραμμα ήταν εξειδικευμένο.

Οι αμυντικογενείς παίκτες δούλεψαν στην αλληλοκάλυψη και στις τοποθετήσεις ανάλογα με τις κινήσεις του αντιπάλου και οι επιθετικοί στα τελειώματα των φάσεων.Αρχικά, όλοι οι παίκτες πέρασαν πρώτα από το γυμναστήριο για ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και stability.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν μετά την άδειά τους και οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Τζαβέλας, Αλέξανδρος Τζιόλης . Το πρωί πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής ακολούθησαν και οι Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Κρέσπο. Το Σάββατο (2/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις. Στις 09.00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Κύμα δανεισμών για νεαρούς

Σύμφωνα με ενημέρωση που δόθηκε από τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για να δοθούν δανεικοί νεαροί που δεν υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά, ο Κριστιάν Κούστα, ο Κρίστι Κιόσε και ο Τίμος Τσελεπίδης είναι πολύ κοντά στη μετακόμισή τους στη Ζεμπλιν Μιχαλόβτσε στη Σλοβακία.

Ο Μανόλης Πατράλης, ο Μπόγκνταν Ραγκέλοφ και ο Αλεξάντερ Μπατάεφ μάλλον θα πάνε στον Αιγινιακο με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει ο Σάββας Τοπαλίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ