ΠΑΟΚ

Επέστρεψαν στα... βάσανα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Επέστρεψαν στα... βάσανα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Η ομάδα του "Δικεφάλου" μετά το μισό ρεπό, επανήλθε στις δυνατές προπονήσεις, δουλεύοντας στην ενδυνάμωση και τη φυσική κατάσταση.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Στις δυνατές προπονήσεις επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (15/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το μισό ρεπό που απόλαυσαν. Ο Χουμπ Στέφενς για μία ακόμη φορά ήταν παρατηρητής και παρενέβαινε όταν χρειαζόταν, ενώ έβλεπε τους παίκτες του να ακολουθούν δύσκολο πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης, αλλά και παιχνίδια με μπάλα. Είναι μία άσκηση που είναι από τις αγαπημένες του Στέφενς, που εκτελείται συνεχώς, όταν παίζουν πέντε εναντίον πέντε, με δύο στηρίγματα σε μικρό χώρο.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Πέλκας πήραν μέρος στο πρώτο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το σημαντικό είναι ότι για ακόμη μία μέρα γυμνάζονται όλες οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ το μοναδικό πρόβλημα είναι η ζέστη που επικρατεί για μία ακόμη μέρα στο Λέομπεν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ