ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις ο Κάμπος, στη Γερμανία Λέοβατς, Γλύκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΑΡΕΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΑΡΕΛΑ ICON

Προβλήματα στους κοιλιακούς για Κάμπος και Λέοβατς. Ο Κροάτης θα πάει σήμερα, μαζί με τον Γλύκο, σε χειροπράκτη στη Γερμανία. Ανεβαίνει ο Λεβέκ, "προστατεύεται" ο Κάμπος.

Θέματα τραυματισμών απασχολούν τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.Ο Τζάλμα Κάμπος αισθάνεται ενοχλήσεις στον τένοντα των κοιλιακών, επίσης στους κοιλιακούς έχει ενοχλήσεις ο Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο, μετά από ενέργειες του ιατρικού τιμ, θα μεταβούν στο Μόναχο αύριο αυθημερόν για να ακολουθήσουν θεραπεία σε χειροπράκτη (είχαν κάνει κάτι παρόμοιο και πέρυσι).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Παναγιώτη Γλύκο ακολουθείται πολύ προσεκτικό πρόγραμμα επανένταξης και λίγο πιο αργό σε χρόνους σε σχέση με αυτό του Γιάννη Μυστακίδη, επειδή εκτός των χιαστών είχε και το πρόβλημα στον χόνδρο. Η επανένταξή του υπολογίζεται στα τέλη του έτους, ενώ ο Μυστακίδης από την επόμενη εβδομάδα θα κάνει σκέλη προπόνησης με την ομάδα. Σε ρυθμούς επανένταξης προπονήθηκε ο Ντόριαν Λεβέκ, ο οποίος ουσιαστικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα και σταδιακά θ’ αρχίσει ν’ ανεβάζει ρυθμούς.Όσο για τον Λέο Μάτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ "ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ"

Σε ό,τι αφορά στην δουλειά που έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας... Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Στο ένα κομμάτι του γηπέδου ήταν οι αμυντικογενείς και στο άλλο οι μεσοεπιθετικοί.

Οι πρώτοι έκαναν ασκήσεις γύρω από τις σωστές ομαδικές τοποθετήσεις σε κατάσταση οργανωμένης άμυνας, ενώ οι επιθετικοί επικεντρώθηκαν στην ολοκλήρωση των φάσεων έπειτα από… αυτοματοποιημένη κυκλοφορία της μπάλας.

Στο τέλος τα δύο γκρουπ ενώθηκαν προκειμένου οι μεν και οι δε να "προβάρουν" όσα έκαναν σε καταστάσεις κανονικού παιχνιδιού με τους αμυντικούς να πρέπει να βγάλουν τη μπάλα από την περιοχή τους και τους επιθετικούς να έχουν περιορισμένο χρόνο για το τελείωμα της επιθετικής ενέργειας".Την Τρίτη (19.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ