ΠΑΟΚ

Έλλειψη προσωπικότητας και αντοχής στην πίεση

Έλλειψη προσωπικότητας και αντοχής στην πίεση

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε ανοιχτά για την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ του ΠΑΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι χρειάζεται επαναπροσδιορισμός στόχων

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του στο Περιστέρι και την ζεστή υποδοχή του από τον κόσμο.

" Είναι γνώριμο περιβάλλον. Χάρηκα από την άποψη ότι είδα φίλους μου, πολύ οικεία πρόσωπα. Και ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο κόσμος μου φέρθηκε πολύ καλά και ικανοποιήθηκα από αυτή τη συμπεριφορά" τόνισε.

Όσον αφορά την κακή παρουσία του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο: " Σε ο,τι αφορά το αποτέλεσμα, είναι κακό για μας. Νομίζω πλέον ότι μετά από ορισμένα επίσημα παιχνίδια πρέπει να γίνουμε ρεαλιστές, να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα στην ομάδα, αξιολογώντας την κατάσταση.

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι έχεις και τι πρέπει να κάνεις. Αν και είναι λίγα τα παιχνίδια, από τη συμπεριφρά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τις απουσίες παικτών που υπάρχουν, διακρίνω έλλειψη προσωπικότητας που συμπαρασύρει και τους νέους παίκτες.

Το δεύτερο είναι ότι βλέπουμε μία ομάδα που στην πρετοιμασία έχει αφομοιώσει ένα πλάνο με τις καλύτερες συνθήκες, χωρίς άγχος.

Και τώρα βλέπουμε ότι μερικοί παίκτες δεν μπορούν να αντέξουν τις πιεστικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι δεν έχουμε και πλάνο μέσα στο γήπεδο. Πρέπει το αξιολογήσουμε αυτό, να κάνουμε τα σωστά πράγματα για να βρούμε το σωστό δρόμο, με τις σωστές βάσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ