ΠΑΟΚ

Ελεύθερο θέλει τον Τζάλμα η Αλάνιασπορ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Τζάλμα Κάμπος MOTIONTEAM

Ο Τζάλμα Κάμπος έχει πρόταση από την Αλάνιασπορ, η πλευρά του παίκτη τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει υπογράψει προσύμφωνο με την τουρκική ομάδα, που δεν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ αφού θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ για το Τζάλμα Κάμπος μπορεί να είναι υπαρκτό, ωστόσο με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει. Και αυτό διότι οι Τούρκοι συζητούν για την απόκτηση του, χωρίς να υπολογίζουν το γεγονός ότι ο Αγκολέζος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ και δεν σκοπεύουν να κάνουν πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Κάμπος, όπως παραδέχεται η πλευρά του ποδοσφαιριστή, τους ενδιαφέρει ως ελεύθερος όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να τον αφήσει να φύγει χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Πόσο μάλλον όταν στο συμβόλαιο του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 υπάρχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης και ο παίκτης λογίζεται από το Ραζβάν Λουτσέσκου ως βασικός.

Το θέμα είναι πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα διαχειριστεί το θέμα του Κάμπος. Αν τελικά ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του κάτι που για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει γίνει. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα αποφασίσουν αν και πότε θα μιλήσουν μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να μην έχει κανένα πρόβλημα να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ