ΠΑΟΚ

"Εξωτερικό ή ΠΑΟΚ" για Τζεμπούρ

"Εξωτερικό ή ΠΑΟΚ" για Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Μετά το ναυάγιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έρχονται πληροφορίες για αλλαγή ατζέντη από την πλευρά του Ραφίκ Τζεμπούρ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες μέρες στο θέμα Τζεμπούρ. Υπάρχουν, όμως, γεγονότα, που ενδεχομένως να έχουν τη δική τους σημασία και να στέλνουν μηνύματα για τις επόμενες εξελίξεις.

Ας δούμε τα δεδομένα αναλυτικά: Καταρχήν, το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Γαλλοαλγερινός διέψευσε ότι υπήρχε συμφωνία, οι Άγγλοι μιλούν για απουσία του από τις ιατρικές εξετάσεις και κατά συνέπεια ακύρωσή της.

Την ίδια ώρα ακούγεται έντονα πώς η σχέση του 29χρονου επιθετικού με τον ατζέντη του Καρίμ Ακλίλ βρίσκεται στα άκρα.

Ο τελευταίος ενοχλήθηκε από την πρωτοβουλία του Τζεμπούρ να συναντήσει, χωρίς να τον ενημερώσει τον Ζήση Βρύζα στο Ντουμπάι. Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πώς ο Τζεμπούρ έχει ήδη βρει άλλο ατζέντη για συνεργασία.

Για την πλευρά του ΠΑΟΚ, το γεγονός πώς ο Ακλίλ που έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό, μένει-αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία-εκτός παιχνιδιού ερμηνεύεται ως θετική εξέλιξη και μεγαλώνει, πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία, τις πιθανότητες έλευσής του στην Τούμπα.

Άπαντες στο '”Δικέφαλο”, όμως, γνωρίζουν ότι ο Τζεμπούρ ψάχνεται ακόμη για μία καλή πρόταση από το εξωτερικό (κυρίως κοιτάζει προς Ισπανία), ενώ αναγνωρίζουν ότι είναι και απρόβλεπτος στις αποφάσεις του.

Κάνουν υπομονή και περιμένουν τις εξελίξεις. Άλλωστε και ο ίδιος ο 29χρονος επιθετικός στο μήνυμά του στο twitter αναφέρει πώς έχει πολλές προτάσεις και θα δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του να αποφασίσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ