ΠΑΟΚ

Έκλεισε και πάει δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν ο Κάτσε

Έκλεισε και πάει δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν ο Κάτσε
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής Αλβανός μέσος, Έργκους Κάτσε, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2020 και πάει δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν. Το απόγευμα αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ ο Έργκους Κάτσε και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τον "Δικέφαλο του Βορρά". Η συμφωνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον διεθνή Αλβανό μέσο είναι δεδομένη, εντούτοις ο παίκτης δεν θα παραμείνει στην Τούμπα, αλλά θα παραχωρηθεί οριστικά στην Βικτόρια Πλζεν.

Ο 23χρονος βάζει την υπογραφή στο συμβόλαιο που του προτάθηκε, όμως δεν θα μείνει αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, εκτός απρόπτου, θα παίξει εκτός Ελλάδας. Το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας είναι σε εξέλιξη και η Βικτόρια Πλζεν σε τέσσερα ματς έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Συμμετέχει μάλιστα στα playoffs του Champions League και στον πρώτο αγώνα απέναντι στη Λουντογκόρετς έχασε με 2-0 (είχατε ενημερωθεί πως ο Κάτσε είναι στο στόχαστρο ομάδας που παίζει στον θεσμό αυτόν).

Από το 2012 μέχρι σήμερα ο Κάτσε έχει πραγματοποιήσει "γεμάτες" σεζόν στον ΠΑΟΚ. Το 2012-2013 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε 41 ματς, την επομένη 30, το 2014-2015, 39, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 33 εμφανίσεις.

Έχει και οψιόν αγοράς η Πλζεν

Ο Έργκους Κάτσε βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) και τελείωσε τα τυπικά της επέκτασης συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και του δανεισμού του στην Βικτόρια Πλζεν.

Τελικά συμφωνήθηκε το νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ να έχει διάρκεια μέχρι το 2020. Στη συμφωνία δανεισμού του ΠΑΟΚ με τη Βικτορια Πλζεν έχει μπει και ρήτρα αγοράς. Ο Κάτσε θα ταξιδέψει αύριο στην Τσεχία για να ενταχθεί στη νέα ομάδα του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ