ΠΑΟΚ

Συμφώνησε, υπογράφει και φεύγει ο Κάτσε

Συμφώνησε, υπογράφει και φεύγει ο Κάτσε
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έργκους Κάτσε συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Βικτόρια Πλζεν θέλει τον Αλβανό μέσο του Δικεφάλου.

Θέμα χρόνου είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ο Έργκους Κάτσε, όπως ενημερωθήκατε το πρωί του Σαββάτου (20/8). Ο Αλβανός μέσος έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο του Βορρά για την τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Έως τη Δευτέρα (22/8) θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και ο 23χρονος θα βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιο που του προτάθηκε. Όμως, ως γνωστόν, δεν θα μείνει αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, εκτός απρόπτου, θα παίξει εκτός Ελλάδας. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο 23χρονος χαφ είναι στο στόχαστρο της Βικτόρια Πλζεν, η οποία τον θέλει δανεικό.

Το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας είναι σε εξέλιξη και η Βικτόρια Πλζεν σε τέσσερα ματς έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Συμμετέχει μάλιστα στα playoffs του Champions League και στον πρώτο αγώνα απέναντι στη Λουντογκόρετς έχασε με 2-0 (είχατε ενημερωθεί πως ο Κάτσε είναι στο στόχαστρο ομάδας που παίζει στον θεσμό αυτόν).

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα ο σύλλογος της Τσεχίας και τερμάτισε στην 1η θέση, αφήνοντας 2η τη Σπάρτα Πράγας (είναι και εφέτος φαβορί για τον τίτλο). Από το 2012 μέχρι σήμερα ο Κάτσε έχει πραγματοποιήσει "γεμάτες" σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Το 2012-2013 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε 41 ματς, την επομένη 30, το 2014-2015, 39, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 33 εμφανίσεις. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε την επόμενη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Τσεχία και θα υπογράψει στην Βικτόρια Πλζεν, οι άνθρωποι της οποίας εκτιμούν ότι ο Κάτσε θα τους ενισχύσει σημαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αύξηση απολαβών στον Κάτσε

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ