ΠΑΟΚ

"Είναι ώρα να φύγει ο Λούκας από την Kαρπάτι"

"Είναι ώρα να φύγει ο Λούκας από την Kαρπάτι"

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του ατζέντη του Λούκας που δεν περνούν απαρατήρητες στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ

Την επιβεβαίωση των τάσεων φυγής που έχει εκδηλώσει ο Λούκας Πέρεθ από την Καρπάτι έκανε ο ατζέντης του, Ροντρίγκες Φερνάντεθ Λοβέλε, σε συνέντευξή του στην ουκρανική ιστοσελίδα " isport.ua" πριν λίγες μέρες.

"Ο Λούκας έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Καρπάτι. Πιστεύω ότι είναι η σωστή ώρα για να αποχωρήσει"τόνισε αρχικά, εξηγώντας στη συνέχεια:

"Ο πελάτης μου θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να προχωρήσει στην καριέρα του. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Φερνάντο Γιορέντε (σ.σ. ο φορ της Ατλέτικ Μπιλμπάο), ο οποίος είναι πιθανό να πάει στη Γιουβέντους".

Πρόσθεσε ακόμη: "Δεν κρύβω το γεγονός ότι έχουμε προσφορές από πολύ καλές ομάδες. Η Καρπάτι έχει δεχθεί προσφορά με 1,5 εκ. ευρώ για τον Λούκας, δεν θέλω να πω από ποιον σύλλογο. Θα είναι μία επικερδής συμφωνία για την ομάδα του Λβιβ, αν σκεφτεί κανείς ότι πριν δύο χρόνια ο πελάτης μου ήρθε στην Καρπάτι ελεύθερος και μετά από 12 μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του Λούκας με την Καρπάτι, ο ατζέντης του 24χρονου μεσοεπιθετικού, απάντησε: "Ο Λούκας θέλει να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αν η Καρπάτι δεν θέλει να πουλήσει τον Λούκας, μετά θα περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο, που μένει ελεύθερος και θα κάνουμε καλύτερη συμφωνία με άλλο σύλλογο".Το λόγο έχει ο Ιβάν Σαββίδης...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ