ΠΑΟΚ

Έφεση από ΚΑΕ για την τιμωρία της έδρας

Έφεση από ΚΑΕ για την τιμωρία της έδρας
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση για την τιμωρία που επιβλήθηκε την Πέμπτη, για την επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών στο ντέρμπι με τον Άρη.

Εφεση για την τιμωρία που επιβλήθηκε για όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη κατέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Ως γνωστόν ο "Δικέφαλος" τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (αυτό σημαίνει πως θα παίξει χωρίς κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό) και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ετσι στον "Δικέφαλο" προχώρησαν σε έφεση (είχαμε αναφέρει πως σκέφτονται στον ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση) με την ελπίδα να μειωθεί η τιμωρία και να "πέσουν" στα πιο "μαλακά" οι "ασπρόμαυροι".Σύμφωνα με την νομικό, Κατερίνα Γιαννακοπούλου (είναι αισιόδοξη για την έφεση), η πλευρά του ζήτησε να οριστεί δικάσιμος την ερχόμενη Πέμπτη.

Η οφειλή για το ρεύμα

Στο μεταξύ για μια οφειλή προς την ΔΕΗ ύψους 523.672 ευρώ που αν δεν τακτοποιηθεί θα διακοπεί η παροχή ρεύματος στο "Παλατάκι" στις 13 Φεβρουαρίου , από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως αυτή (η οφειλή) δεν αφορά την πλευρά του "Δικεφάλου".

Σύμφωνα με τον Διονύση Ψωμιάδη (Αντιπεριφερειάρχης), η ΓΓΑ μέσω της Περιφέρειας πληρώνει το ρεύμα στο γήπεδο. "Τα χρήματα είναι της Πολιτείας...", είπε μεταξύ άλλων στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο κ. Ψωμιάδης.

Εννοείται πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα για να μην κοπεί το ρεύμα στο "Παλατάκι" (δεν έχει κοινοποιηθεί κάποιο έγγραφο πάντως ακόμη στην πλευρά του "Δικεφάλου") και "βγει" ζημιωμένο το στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ