ΠΑΟΚ

Δώνης: "Υπήρξε χειροδικία"

Δώνης: "Υπήρξε χειροδικία"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης επιβεβαίωσε στο Sport24.gr το επεισόδιο με οπαδούς κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από αυτούς τον χτύπησε!

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, που βρήκε νικητή τον δικέφαλο του βορρά με σκορ 2-0, πληροφορίες ήθελαν τον Γιώργο Δώνη να εμπλέκεται σε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς.

Τα πράγματα, ωστόσο, έγιναν ακόμα χειρότερα στη συνέχεια. Ένας οπαδός επιτέθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ την ώρα που πήγε στο πάρκινγκ για να πάρει το αμάξι του.

Το γεγονός επιβεβαιώσαμε σε επικοινωνία που είχαμε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην υπάρχουν διάφορες εκδοχές.

Ο κ. Δώνης ήταν στο πάρκινγκ, στο οποίο βρίσκονταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και τον έβριζαν, όταν ένας από αυτούς έκανε κίνηση και τον χτύπησε.

Ο ίδιος πάντως λειτούργησε με ψυχραιμία και δεν δόθηκε συνέχεια. Πρέπει να πούμε πάντως πως είναι κρίμα σε μία ομάδα που φαίνεται πως υπάρχει υγεία σε διοικητικό επίπεδο, μετά από πολλά χρόνια, να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Δώνης είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κάνει χάρες ούτε στον Γκαρσία, ούτε σε κανέναν άλλον παίκτη.

Ένταση είχε δημιουργηθεί και στην Συνέντευξη Τύπου...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ