ΠΑΟΚ

Δώνης: "Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε"

Δώνης: "Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε"
INTIME SPORTS

Διαβάστε που εστίασε ο Γιώργος Δώνης ενόψει της ρεβάνς με τον Αστέρα και τι τόνισε για το τέρμα της ομάδας της Τρίπολης στον ημιτελικό της Τετάρτης (17/4)

Ο ΠΑΟΚ μέχρι να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Αστέρα Τρίπολης λειτουργούσε καλά και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη και όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το δεύτερο γκολ κάνει τον ΠΑΟΚ φαβορί: " Οταν βρίσκεσαι στον ημιτελικό είναι σημαντικό να κερδίζεις. Ετσι όπως πήγε το ματς μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα που μας κάνει να μπορούμε να σκεφτούμε αλλιώς το παιχνίδι. Γιατί με το 1-1 θα σκεφτόμασταν αλλιώς".

Για το γκολ της Τρίπολης και τον εκνευρισμό που ακολούθησε: " Μέχρι να δεχθούμε το γκολ λειτουργήσαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, ήμασταν απειλητικοί και μέχρι εκείνο το σημείο δεν απειληθήκαμε. Μετά το γκολ δώσαμε αρκετά πράγματα στο ανοιχτό γήπεδο, ο Αστέρας είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι και έφτιαξε ευκαιρίες.

Πάντως μόνο με πίστη γυρνούν τα παιχνίδια. Απ' ότι με έχουν ενημερώσει δεν υπάρχει οφσάιντ, απ' ότι είδα πάντως εγώ την στιγμή που ο Ναβάρο εκτελεί ο βοηθός έχει σηκώσει την σημαία με αποτέλεσμα ο τερματοφυλακάς μας να μην έχει την αντίδραση που πρέπει".

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν διαμαρτυρήθηκαν αμέσως μετά την κατοκύρωση του γκολ του Αστέρα: " Δεν μπορούμε να μείνουμε μεμονωμένα σε μία φάση. Όσον αφορά την αντίδραση είναι φυσιολογική γιατί έχουμε δεχθεί αρκετές κάρτες έως εκείνο το σημείο.

Από την στιγμή που βλέπουμε τον βοηθό να δίνει οφσάιντ δεν είναι θέμα δικό μας αν διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι. Μετά την φάση του γκολ εμείς είχαμε νευρικότητα και δώσαμε πράγματα στον αντίπαλο που δεν είχαμε δώσει μέχρι εκείνη την στιγμή. Εγώ θεωρώ ότι αγχωθήκαμε υπήρχε νευρικότητα επειδή θέλαμε το γκολ με οποιονδήποτε τρόπο".

Τόνισε ότι: " Καθοριστικό δεν είναι το γκολ που δεχθήκαμε αλλά αυτό που βάλαμε. Σε όλους τους ημιτελικούς που έχω βρεθεί καθοριστικό είναι να κερδίζεις. Θα παίξουμε έξυπνα εκεί και θα έρθουμε με την πρόκριση. Δεν θα πάμε να παίξουμε παθητικά. Δεν μου άρεσε ότι χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-1 εκεί έπρεπε να είμαστε πιο ώριμοι και να μην δίνουμε αβίαστα την μπάλα στον αντίπαλο, ειδικά, πάντως, στο δεύτερο ματς θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι σε αυτόν τον τομέα".

Κατέληξε λέγοντας: " Επειδή πήραμε και τα αποτελέσματα από το συστημά μας είδαμε ότι και οι δύο ομάδες έτρεξαν περίπου το ίδιο. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες του Αστέρα που έτρεξαν περισσότερο αλλά οι δύο ομάδες έτρεξαν σχεδόν το ίδιο. Τώρα για τον Λίνο είναι φυσιολογικό επειδή διανύει μεγάλες αποστάσεις να κατεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο".

Σε ερώτηση αν θα ήταν ευχαριστημένος με διαιτησία όπως την σημερινή σαν φιλοξενούμενος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε: " Φυσικά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ