ΠΑΟΚ

Δοκιμάζει Κίτσιου αντί Σκόνδρα

Δοκιμάζει Κίτσιου αντί Σκόνδρα
Σκόνδρας, Κίτσιου, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, άρχισε να δουλεύει πάνω στο σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του στους αγώνες των πλέι οφ.

Η προετοιμασία για τα πλέι οφ έχει μπει για τον ΠΑΟΚ στην τελική της ευθεία. Ο Γιώργος Γεωργιάδης άρχισε να δείχνει τις σκέψεις του για το σχήμα που θέλει να παρατάξει την Τετάρτη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και σχεδιάζει και μία μικρή έκπληξη.

Αυτή αφορά στη χρησιμοποίηση του Στέλιου Κϊτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Γιάννη Σκόνδρα (και με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι τραυματίας). Κατά τα άλλα, ο 43χρονος τεχνικός έχει κατασταλλάξει στο 4-3-3 και περιμένει μόνο τους Βίτορ και Αθανασιάδη για να βγάλει οριστικά ενδεκάδα.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ο ΠΑΟΚ να μπει στα πλέι οφ με τον Ιτάνζ κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα (από δεξιά) τους Κίτσιου, Βϊτορ (με εναλλακτική τον Τζαβέλλα), Κόστα και Ρατς, Τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι: Κάτσε, Νομπόα και Τζιόλης, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Περέιρα και Μακ και στην κορυφή ο Αθανασιάδης (με μπακ απ αρχικά τον Κουλούρη, αδού ο Παπαδόπουλος είναι ακόμη ανέτοιμος).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ