ΠΑΟΚ

"Δεν χτυπήθηκα από την κροτίδα"

"Δεν χτυπήθηκα από την κροτίδα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στην απολογία του ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική της ΕΠΟ για το συμβάν με τον άνδρα της ασφάλειας που πήγε στο νοσοκομείο.

Με πολύ ισχυρά όπλα απολογήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ για το συμβάν με τον άνδρα της ασφάλειας που πήγε στο νοσοκομείο στη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα 1926 στο Καυτανζόγλειο.

Ο Δικέφαλος είχε κληθεί σε απολογία γιατί, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, ένας σεκιουριτάς τραυματίστηκε από κροτίδα που έπεσε από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ.Η πλευρά της ΠΑΕ επικαλέστηκε νομικά και ουσιαστικά επιχειρήματα.

Όσον αφορά στο νομικό κομμάτι, τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει κλήση μόνο με την έκθεση της Αστυνομίας, αφού αυτή χρησιμοποιείται μόνο ως συμπληρωματικό στοιχείο. Και στην περίπτωση του συγκεκριμένου αγώνα, τόσο ο παρατηρητής στην έκθεσή του, όσο και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρουν κανένα συμβάν.

Τα πιο ουσιαστικά επιχειρήματα που αθωώνουν τον ΠΑΟΚ, πάντως, είναι μία έγγραφη βεβαίωση της ΠΑΕ Απόλλων 1926 που βεβαιώνει πως δεν υπέπεσε τίποτα κακό στην αντίληψή της, καθώς και μία γραπτή δήλωση του ίδιου του σεκιουριτά που σημειώνει: "Δεν χτυπήθηκα από την κροτίδα. Την πήρα για να την απομακρύνω και πήγα στο νοσοκομείο φοβούμενος ότι είχα τραυματιστεί, αλλά τελικά δεν συνέβη τίποτα".

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτιμούν πώς η απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί την άλλη Πέμπτη θα προβλέπει μόνο χρηματικό πρόστιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ