ΠΑΟΚ

"Δεν ξέρω αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα"

"Δεν ξέρω αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς έπλεξε το εγκώμιο της Άλκμααρ και μίλησε για την ιδιαίτερη αξία που δίνουν στη νίκη οι Έλληνες. Στοχ: "Παίρνουμε αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση".

Χουμπ Στέφενς και Μίροσλαβ Στοχ έδωσαν το παρών στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ. Και οι δύο χαρακτήρισαν την αντίπαλο του "Δικεφάλου" πολύ καλή ομάδα, ενώ μίλησαν για την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να κάνει μία καλη εμφάνιση. Ιδιίτεραη αναφορά από το Στέφενς στην τιμωρία του από την UEFA.

Αναλυτικά:

Στέφενς: Ρίσκο να παίξουν Τζαβέλλας, Νίνης

Για την Αλκμααρ: "Η ΑΖ παίζει πολύ τεχνικό ποδόσφαιρο, κυρίως επιθετικά, το είδαμε και με την Αϊντχόβεν που έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι".

Για τη γενική εικόνα της κρίσης για την Ελλάδα και το αν ισχύει το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ: "Δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει καλά, ο κόσμος πλήττει, αλλά όχι ο αθλητισμός. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ σε ένα καλό επίπεδο".

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: "Μίλησα με διάφορους ανθρώπους που μου έδωσαν διάφορες πιθανότητες για το μέλλον και ήταν όλα θετικά. Στην Ελλάδα μετράει πάντα η νίκη. Με ενδιαφέρει αύριο ένα καλό αποτέλεσμα. Αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα θα το απαντήσω μετά από 90 λεπτά. Δεν ξέρω πως θα πάει ο αγώνας, αν παίξει η Αλκμάαρ όπως με την Αιντχόβεν ίσως να είναι δύσκολο. (σ.σ. Λίγο αργότερα διαυκρινισε τι εννούσε με τη δήλωσή του ότι στην Ελλάδα μετρά πάντα η νίκη).... Παντού πρέπει να νικάμε, εννοείται αυτό, απλώς στην Ολλανδία πρέπει να είναι κάτι όμορφο, γενικώς".

Για την αλλαγή προπονητή της Αλκμάαρ: "Απ' ότι ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι στην Αλκμάαρ. Ο Χέερ δεν έχει αλλάξει κάτι στην προπόνηση. Ό,τι γνωρίζω είναι από αυτά που έχω διαβάσει. Η διαφορά είναι ότι η Αλκμααρ κέρδισε εκτός και εμείς εντός. Με τη Σαχτιόρ ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά δεν ξέρω πόσο θα παίξει ρόλο αύριο το γεγονός ότι κέρδισαν οι δύο ομάδες στον προηγούμενο αγώνα".

Για την πιθανή χρησιμοποίηση Τζαβέλλα και Νίνη: "Δεν ξέρω ακόμη αν ο Τζαβέλλας και ο Νίνης θα είναι στην ενδεκάδα. Είναι εδώ, μαζί μας. Τα παιδιά αυτά παίζουν δύο ή τρεις αγώνες την εβδομάδα και στον προηγούμενο αγώνα προτιμήσαμε να κάνουν προπόνηση παρά να παίξουν. Δεν ξέρουμε ακόμη. Το ρίσκο για να χτυπήσουν είναι μεγάλο".

Για το πώς θα ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ την απουσία του από τον πάγκο: "Διάλεξα δύο βοηθούς, έναν Ολλανδό και έναν Ελληνα που θα μου συμπαρασταθούν αύριο και νομίζω θα τα πάμε καλά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από την εξέδρα. Σήμερα διάβασα ότι ένας Ολλανδός προπονητής είπε κάτι σε διαιτητή δημόσια, ενώ εγώ το είχα πει στα αποδυτήρια. Δεν το έκανα δημόσια, το έκανα στα αποδυτήρια, το είπα στα ολλανδικά, αν το μεταφράσεις στα αγγλικά μπορεί να το καταλάβει αλλιώς κάποιος. Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μετά. Περιμένω ακόμη αντίδραση. Δεν νομίζω να είναι λογικά αυτά που έγιναν.

Δεν ξέρω τι έχει διαβάσει η ΟΥΕΦΑ, είμαι απογοητευμένος από την τιμωρία, αλλά περισσότερο από τον διαιτητή που του μίλησα στα ολλανδικά και τα μετέφρασε στα αγγλικά που είχαν άλλο νόημα, ήταν πιο βαριά. Σαν ΠΑΟΚ θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Οχι επειδή με έστειλαν στην εξέδρα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει πάντοτε, αλλά όχι ότι δεν θα μπορώ να έρθω στον αγώνα επειδή είπα κάτι στον διαιτητή. Μας λείπει ότι δεν υπάρχει προπονητής στον πάγκο, αλλά το συζητάμε και είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό".

Στοχ: Όλοι θέλουμε τη νίκη

Για το αν έχει αλλάξει σαν άνθρωπος από τότε που ήταν στην Ολλανδία: "Ελπίζω να μην έχω αλλάξει, είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να χαμογελάει".

Για τις αναμνήσεις του από την Τβέντε: "Εχω καλές αναμνήσεις από την Ολλανδία".

Για το αν αισθάνεται ότι πλέον είναι καλύτερος παίκτης: "Δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου, σίγουρα είμαι μεγαλύτερος, αλλά δεν θέλω να κρίνω τον ευατό μου".

Για το αν έχει πει κάτι τους συμπαίκτες του για το ολλανδικό ποδόσφαιρο: "Οχι δεν έχω πει κάτι. Είναι μία τεχνική ομάδα η Αλκμάαρ, το είδαμε και κόντρα στην Αιντχόβεν. Αλλά αν εμείς κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για το γεγονός ότι η Αλκμααρ δεν θα έχει κανονικό προπονητή στον πάγκο: "Είναι παράξενο ότι θα λείπει ο προπονητής, θα συμβεί πρώτη φορά στην καριέρα μου. Καμιά φορά γυρνάς ασυναίσθητα στον πάγκο και δεν τον βλέπεις. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε".

Για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Σάλκε: "Μακάρι να έρθει άλλο ένα τέτοιο γκολ, το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, όχι τι θα κάνω εγώ. Νομίζω ότι αν κάνουμε καλή εμφάνιση, θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα".

Για το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα: " Ολοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίσουμε, μετά το παιχνίδι θα μπορώ να σας πω περισσότερα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ