ΠΑΟΚ

Η απορία του Στέφενς

Η απορία του Στέφενς
INTIME SPORTS

Το ερωτηματικό που δημιουργήθηκε στον Χουμπ Στέφενς για την τιμωρία του, ειδικά μετά την δημόσια τοποθέτηση του τεχνικού του Αγιαξ, Φραντ Ντε Μπουρ για το πέναλτι που δόθηκε στην Μίλαν το βράδυ της Τρίτης.

Ο Χουμπ Στέφενς έκανε εκτενή αναφορά στην σημερινή συνέντευξη Τύπου στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από την UEFA, για όσα έγραψε ο διαιτητής του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-Σάλκε στο φύλλο αγώνα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Ολλανδός ρέφερι του αγώνα, Μπιόρν Κουίπερς, μετέφρασε από τα ολλανδικά στα αγγλικά τα όσα ειπώθηκαν με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το νόημα και να έρθει για τον προπονητή του "Δικεφάλου" βαριά τιμωρία τριών αγωνιστικών.

"Δεν το έκανα δημόσια, το έκανα στα αποδυτήρια", ανέφερε ο Στέφενς και έφερε το παράδειγμα του Φρανκ Ντε Μπουρ (σ.σ. χωρίς να τον κατονομάσει, υπάρχει, όμως, σχετική αναφορά στα ολλανδικά ΜΜΕ), ο οποίος μετά τον αγώνα Αγιαξ-Μίλαν μίλησε με ανοιχτά μικρόφωνα με σκληρή γλώσσα για την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι υπέρ του Μπαλοτέλι, χωρίς, πάντως, έως τώρα να υπάρξει κάποια αντίδραση από την UEFA.

Ο προπονητής του Αγιαξ ανέφερε χαρακτηριστικά "χάσαμε δύο βαθμούς, μας λήστεψαν" κάτι που μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την απογοήτευση του Στέφενς για την βαριά, ομολογουμένως, ποινή που του επιβλήθηκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ