ΠΑΟΚ

Δεν προπονήθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Δεν προπονήθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες
Γκάρι Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με το οποίο έκλεισε το 2016. Παραμένει κλινήρης ο Σάκχοφ, ασκήσεις αποκατάστασης για Περέιρα στον ΠΑΟΚ.

Στη Νέα Μεησμβρία φιλοξενήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το 2016. Κάτω από άκρως χειμωνιάτικες συνθήκες οι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα ταχυδύναμης και φυσικής κατάστασης.

Σ' αυτό δεν συμμετείχε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και παρέμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα, Ο Εβγέν Σάκχοφ παρέμεινε σπίτι λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Φακούντο Περέιρα συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Η πρώτη προπόνηση του 2017 θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα στις 17:00.

Κάλαντα σε Παυλόπουλο, Τσίπρα με τη στήριξη του ΠΑΟΚ

Μία πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα στήριξε ο ΠΑΟΚ μέσω του προγράμματος PAOK Action. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ φρόντισε να εκπληρώσει την επιθυμία των παιδιών του Συλλόγου Συνδρόμου Down, μέσω του PAOK Action.

Δεν προπονήθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Τα παιδιά ταξίδεψαν στην Αθήνα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καλύπτει τα μεταφορικά έξοδα, και έψαλλαν τα κάλαντα στην ηγεσία της χώρας. Αρχικά βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Δεν προπονήθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Τα παιδιά τραγούδησαν στους δύο άντρες, μοίρασαν και δέχθηκαν ευχές και επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη χαρούμενα που η ευχή τους έγινε πραγματικότητα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ