ΠΑΟΚ

Αυτούς τους παίκτες ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Αυτούς τους παίκτες ψάχνει ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Δύο χαφ αποτελούν προτεραιότητα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει και λίστα με τερματοφύλακες. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Η μεταγραφική αναζήτηση στον ΠΑΟΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", μάλιστα, έχουν καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και ήδη έχουν κάνει επαφές με πολλούς ατζέντηδες.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση δύο χαφ, έναν που να παίζει στην θέση του αμυντικού μέσου και έναν που θα μπορεί να αγωνιστεί ως μεσοεπιθετικός στον άξονα και κατά δεύτερο λόγο ψάχνουν για έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα.

Ο Χακόμπο είναι σε μία περίοδο κρίσης από τον Στέφενς (σ.σ. γι' αυτό και ο Ισπανός δεν συμμετέχει στις αποστολές του "Δικεφάλου") και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να έχουν στα χέρια τους μία λίστα με διαθέσιμους γκολκίπερ σε περίπτωση που ο Ολλανδός αποφασίσει να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ισπανό πορτιέρο.

Από εκεί και πέρα, λόγω της καλής παρουσίας του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας -τουλάχιστον προς το παρόν- το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ μπακ έχει απομακρυνθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ