ΠΑΟΚ

Ο Μάικλ Όλιβερ στο ΠΑΟΚ-Αλκμάαρ

Ο Μάικλ Όλιβερ στο ΠΑΟΚ-Αλκμάαρ

Διαβάστε για τις συμπτώσεις που παραλίγο να... στοιχίσουν στον 28χρονο Αγγλο διαιτητή, Μάικλ Ολιβερ, ο οποίος θα διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης (12/12).

Η UEFA επέλεξε τον 28χρονο ασφαλιστή Μάικλ Ολιβερ για να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ την Πέμπτη (12/12, 22.05, ΑΝΤ1), ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στούαρτ Μπαρτ και Ντάρεν Ινγκλαντ, τέταρτος διαιτητής ο επίσης Αγγλος Γκάρι Μπέσγουικ και επιπλέον διαιτητές οι Αντονι Τέιλορ και Τζόναθαν Μος.

Παρατηρητής της UEFA ορίστηκε ο Μισέλ Πραλόνγκ από την Ελβετία και παρατηρητής διαιτησίας ο Μανουέλ Λόπεθ Φερνάντεθ από την Ισπανία.

Ο 28χρονος ρέφερι μπήκε στον χώρο της διαιτησίας σε ηλικία 14 ετών με την παρότρυνση του πατέρα του και γρήγορα εξελίχθησε σε έναν από τους κορυφαίους Αγγλους ρέφερι.

Στα 22 του χρόνια, άλλωστε, βρέθηκε να διευθύνει αγώνα στο ιστορικό Γουέμπλει και συγκεκριμένα τον τελικό των πλέι οφ της Κόνφερενς.

Ο Όλιβερ ορίστηκε στις 9 Ιανουαρίου 2010 να διευθύνει τον αγώνα Φούλαμ-Πόρτσμουθ και θα γινόταν ο νεότερος διαιτητής που θα σφυρίξει παιχνίδι της Premier League.

Ωστόσο, αναγκάστηκε να αναβάλει το ματς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών κι έτσι το ντεμπούτο του πήρε... παράταση. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο, γεγονός που λίγο έλειψε να του... κοστίσει το ρεκόρ!

Πρόλαβε, πάντως, να σπάσει το ρεκόρ του Στούαρτ Ατγουελ και να χριστεί ο νεότερος διαιτητής που έπαιξε ποτέ αγώνα της Premier League, αφού τον Αύγουστο του 2010 σε ηλικία 25 ετών και 182 ημερών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Μπέρμιγχαμ-Μπλάκμπερν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ