ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Αυτά τα ματς βγάζουν πρωταθλητή"

Αθανασιάδης: "Αυτά τα ματς βγάζουν πρωταθλητή"
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σε δηλώσεις του ζήτησε απ' όλους να κρατήσουν "χαμηλά τα κεφάλια", μιας και ακολουθεί δύσκολη συνέχεια.

Αναδείχθηκε δίκαια MVP του αγώνα με τον Εργοτέλη, αφού τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισαν στον ΠΑΟΚ μία πολύ σημαντική νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλάους:

Για τα γκολ που πέτυχε: "Τ' αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα".

Για το αν τους στοιχίζει η κούραση: "Σίγουρα όταν είσαι 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο δεν σκέφτεσαι την κούραση. Τώρα θα κοιτάξουμε τον αγώνα με την Φιορεντίνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το αν... τον Μάϊο θα είναι καλά η ομάδα: "Κάθε ποδοσφαιριστής στην άκρη του μυαλού του κάνει όνειρα. Εμείς κρατάμε χαμηλά τα κεφάλια και πιστεύω όπως λέει και ο κόουτς τον Μάιο να είμαστε καλά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει σε αυτές τις έδρες: "Τα παιχνίδια αυτά βγάζουν πρωταθλητή. Εμείς φέτος έχουμε κερδίσει σε έδρες που άλλες χρονιές χάναμε".

Σαλπιγγίδης: "Είναι μακρύς ο δρόμος"

"Χαμηλά την μπάλα". Αυτό είναι το... ζουμί των δηλώσεων του Δημήτρη Σαλπιγγίδη λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη.

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει καταφέρει κάτι σημαντικό με την διαφορά που πήρε από τον Ολυμπιακό, ο "Σάλπι" ξεκαθάρισε:

"Είναι σημαντικό το ότι έχουμε πέντε πόντους διαφορά από τον δεύτερο, αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Εχουμε αισιοδοξία, αλλά δεν πρέπει και να πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε σημαντικό αβαντάζ, αλλά ο δρόμος είναι τόσο μακρύς που δε σου εξασφαλίζει τίποτα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τομέα κούραση και πόσο αυτός επηρεάζει την ομάδα, λέγοντας:

"Ήμασταν κουρασμένοι στο σημερινό ματς. Είναι πολλά τα παιχνίδια και η δυσκολία του κάθε αγώνα ξεχωριστή. Από εκεί και πέρα τα δίνουμε όλα και ανταμειβόμαστε".

Τέλος, για το αν συμφωνεί με την ατάκα του Στέφανου Αθανασιάδη ότι τον Μάϊο θα είμαστε καλά, είπε: "Είναι νωρίς να λέμε κάτι τέτοιο ακόμη. Χαριτολογώντας το είπε ο Στέφανος αυτό, είμαι σίγουρος, αλλά γιατί όχι, μακάρι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ