ΠΑΟΚ

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαββίδης

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαββίδης
Σαββίδης WWW.MOTIONTEAM.GR

Επί ώρες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μιλούσε στα στελέχη της διοίκησης για τα κακώς κείμενα της φετινής σεζόν. "Κάναμε 26 μεταγραφές και ακόμη δεν είμαστε δεύτεροι" τόνισε προαναγγέλλοντας αλλαγές στη διοίκηση.

Ποιος είδε τον Ιβάν Σαββίδη και δεν... φοβήθηκε. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προχώρησε σε one man show στο διοικητικό συμβούλιο του Σαββάτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κριτικάροντας σε αυστηρό τόνο τα στελέχη της διοίκησης για αστοχίες και παραλείψεις την φετινή σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε σε όλους τους τομείς, μίλησε για αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, ωστόσο, δεν προχώρησε σε συγκεκριμένες αναφορές ονομάτων.

Όταν πληροφορήθηκε την άρνηση των οργανωμένων οπαδών να υποδείξουν δύο εκπροσώπους για το διοικητικό συμβούλιο έκανε λόγο για ψηφοφορία την οποία θα ζητήσει συνολικά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για να πληροφορηθεί τα "θέλω του".

Ακόμη, δεν μίλησε συγκεκριμένα για τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ούτε για το αν ο Ζήσης Βρύζας θα αφήσει το πόστο του προέδρου για να αναλάβει ρόλο μόνο τεχνικού διευθυντή, αρκέστηκε μόνο να πει ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει οργάνωση ευρωπαϊκού συλλόγου για να είναι αποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικότερα για το αγωνιστικό σημείωσε "Κάναμε 26 μεταγραφές σε δύο χρόνια και ακόμη δεν έχουμε σιγουρέψει την δεύτερη θέση. Πέρσι με μικρότερο μπάτζετ ήμασταν δεύτεροι".

Έγινε ακόμη γνωστό ότι η γενική συνέλευση στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της νέας διοίκησης θα διεξαχθεί τελικά στις 28 Μαϊού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ΔΣ

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το Διοικητικό Συμβούλιο. Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

"Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξηγώντας ότι «ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να εξελιχθεί και να γιγαντωθεί διατηρώντας τα κεκτημένα και τις ιστορικές καταβολές του» ζήτησε από τους συνεργάτες του να αφοσιωθούν 100% στο έργο που έχουν κληθεί να φέρουν σε πέρας αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος και την ιστορία του συλλόγου, σε συνδυασμό με το εχθρικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί σε όλα τα επίπεδα. Και οι απαραίτητες αλλαγές και η αναδιάρθρωση θα ξεκινήσει από την ίδια την ΠΑΕ όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε:

1. Να προσκληθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων, στην οποία θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, οικονομικό κλπ).

2. Στη Γενική Συνέλευση που θα κοινοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, θα αποφασιστεί η διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου και ακολούθως η εκλογή των νέων μελών του.

3. Να ξεκαθαρίσει το οργανόγραμμα της εταιρείας ώστε οι ρόλοι, με τις αντίστοιχες απαιτήσεις, να είναι διακριτοί και ξεκάθαροι.

4. Να προβεί η ΠΑΕ μέσω του νομικού τμήματος σε κάθε νόμιμο ένδικο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του ΠΑΟΚ εναντίον όσων δυσφημούν, υποβαθμίζουν ή (και) παρεμποδίζουν με αθέμιτους τρόπους τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να συνεχιστούν τα βήματα ανάπτυξης της ομάδας σε οργανωτικά θέματα, ενώ παράλληλα υπήρξε δέσμευση να θωρακιστεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου όχι απλώς να αντεπεξέλθει σε αυτό το αρρωστημένο περιβάλλον, αλλά να επιβάλλει τις θέσεις του."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ