ΠΑΟΚ

Αποχώρησαν Κάμπος, Κάνιας, απών ο Μπρκιτς στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με δυο απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (28/6). Έχει ανεβάσει τους ρυθμούς εκγύμνασης ο Στανόγεβιτς.

Με φουλ ένταση, αλλά και τραυματισμούς που δεν φαίνονται να είναι σοβαροί κύλησε η μέρα στον ΠΑΟΚ. Ο Αλεξάντρα Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του δούλεψαν πρωί-απόγευμα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την Τετάρτη (28.06) πραγματοποιήθηκε το δεύτερο σετ διπλών προπονήσεων από τα τρία της εβδομάδας. Με την πρωινή προπόνηση να επικεντρώνεται στη φυσική κατάσταση και την απογευματινή την τακτική.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του φροντίζουν να δουλεύουν παράλληλα σε όλους τους νευραλγικούς τομείς για τη δημιουργία του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν. Έτσι, μοίρασε φυσική κατάσταση και ποδόσφαιρο σε πρωί κι απόγευμα συνεχίζοντας το πρόγραμμά του για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Κι όταν λέμε ποδόσφαιρο μιλάμε για τακτική. Κυκλοφορία της μπάλας, κινήσεις μέσα στο γήπεδο, συγκεκριμένη ανάπτυξη, επιθετική αμυντική λειτουργία και πιο άμεσο τελείωμα των φάσεων.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας κι ο Τζάλμα Κάμπος αποχώρησαν από το τελευταίο κομμάτι που περιελάμβανε δίτερμα εξαιτίας μικροχτυπημάτων που δέχτηκαν. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ζέλικο Μπρκιτς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση.Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά.

Την Πέμπτη (29.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ