ΠΑΟΚ

Απορρίφθηκε η έφεση για Αθανασιάδη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Στέφανο Αθανασιάδη και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με την Ξάνθη, αν και είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει έφεση για την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στο Στέφανο Αθανασιάδη για την αγκωνιά στον Χαντάκια του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Οι "ασπρόμαυροι" ήλπιζαν να πέσει η ποινή στις δυο αγωνιστικές και να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια, αλλά τελικά η έφεση απορρίφθηκε από την αντίστοιχη Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στον ΠΑΟΚ πίστευαν ότι θα μπορούσε να δικαιωθεί ο 29χρονος και να αγωνιστεί ακόμα και βασικός σήμερα (9/2, 19:30), εντέλει όμως ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα τον έχει στα πλάνα του. Αυτό που υποστήριζε η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ ήταν ότι η κίνησή του Κλάους με τον αγκώνα δεν συνιστούσε προσπάθεια βιαιοπραγία και δεν έπρεπε να εξισώνεται με ενέργειες όπως χτύπημα στο πρόσωπο αντιπάλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ:

"H Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση και με την υπ' αριθμ. 10/2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανου Αθανασιάδη κατά της υπ’ αριθμ. 45/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο Super League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πλάνο του Ίβιτς για τον αγώνα με την Ξάνθη
Με Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη
Το σχέδιο του ΠΑΟΚ για να πέσει η ποινή του Αθανασιάδη
Τρεις αγωνιστικές στον Αθανασιάδη!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ