ΠΑΟΚ

Το πλάνο του Ίβιτς για τον αγώνα με την Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η σύνθεση της μεσαίας γραμμής και η διαθεσιμότητα του Στέφανου Αθανασιάδη θα καθορίσουν την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ που θα παρατάξει ο Βλάνταν Ίβιτς στην Ξάνθη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη βρίσκεται στην ακριτική πόλη. Μαζί της κουβαλά τον αέρα που της δίνει το "12 στα 13" που άρχισε μετά τις 4 Δεκεμβρίου όταν και είχε χάσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά και η προϊστορία, καθώς μετρά τρεις προκρίσεις σε ισάριθμες σεζόν που βρήκε την Ξάνθη σε διπλά ματς Κυπέλλου (1990-91, 1997-98, 2000-01).

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήδη δουλεύει το πλάνο του, ωστόσο περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Αθανασιάδη. Το πρωί της Πέμπτης (09/02) θα βγει η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ και ο Σέρβος τεχνικός θα ξέρει αν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον 29χρονο επιθετικό. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Κλάους μπορεί να είναι και βασικός, διαφορετικά αιχμή του δόρατος θα είναι ο Κουλούρης.

Από κει και πέρα ο προβληματισμός του Ίβιτς αφορά στις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Στην άμυνα μπροστά από τον Γλύκο πιθανότατα η τετράδα θα αποτελείται από τους Μάτος, Βαρέλα (έχει πιθανότητες και ο Μαλεζάς), Κρέσπο και Λέοβατς.

Ο Τσίμιροτ θα είναι ο βασικός "πυλώνας" στη μεσαία γραμμή, πιθανόν με τον Κάνιας δίπλα του και τον Σάχοφ ή τον Μπίσεσβαρ τρίτο (εκτός αν ο Ουκρανός προτιμηθεί αντί του Κάνιας). Ο Ενρίκε θα είναι ο ένας ακραίος, ο Μυστακίδης ο δεύτερος, εκτός αν ο Ίβιτς προτιμήσει να βάλει τον Μπίσεσβαρ στα άκρα. Ο Πρίγιοβιτς θα αρχίσει το παιχνίδι από τον πάγκο, καθώς δεν είναι έτοιμος για ενενηντάλεπτη συμμετοχή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη
Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για την τραγωδία της Θύρας 7
Ουάρντα: "Με ήθελε ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ήρθα"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ