ΠΑΟΚ

Ουάρντα: "Με ήθελε ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ήρθα"

Ουάρντα: "Με ήθελε ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ήρθα"

Ο Αμρ Ουάρντα στις δηλώσεις του στο ΠΑΟΚ TV εξήγησε γιατί επέμεινε να έρθει στον ΠΑΟΚ και τι συμβουλή του έδωσαν οι Αιγύπτιοι που πέρασαν από τον "Δικέφαλο".

Ο Αμρ Ουάρντα έκανε την πρώτη προπόνησή του με τον ΠΑΟΚ (για την ακρίβεια χαλάρωμα στην πισίνα) και γνώρισε από κοντά τους νέους συμπαίκτες του και τον Βλάνταν Ίβιτς. Παράλληλα, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και την υποδοχή του από όλους τους ανθρώπους στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ τώρα. Μόλις τελειώσαμε το Copa Africa με την εθνική ομάδα της χώρας μου και χαίρομαι που είμαι εδώ. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος πρέπει να δουλέψω σκληρά και θα πάνε όλα καλά".

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά το Copa Africa: "Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε τον τελικό κόντρα στο Καμερούν πριν δύο μέρες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα είμαι εδώ και είμαι έτοιμος".

Για την εμπειρία του να παίξει με την εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση: "Είναι ένα μεγάλο τουρνουά, έμαθα πολλά. Έπαιξα στους ομίλους, στα ημιτελικά και τον τελικό. Είμαι μόλις 23 ετών και ήταν μία πολύ καλή εμπειρία από την οποία πήρα πολλά και σημαντικά μαθήματα".

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, μία οικογένεια. Πριν αγωνιζόμουν στον Παναιτωλικό που είναι η ομάδα που με βοήθησε να έρθω εδώ και να δείξω πράγματα στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό, τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ. Θα δουλέψω σκληρά και θα τα δώσω όλα, προκειμένου να κάνω χαρούμενους όλους τους ανθρώπους εδώ".

Γιατί έλεγε εδώ και καιρό ότι ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ: "Καταρχάς είναι ένας μεγάλος σύλλογος. ΟΙ οπαδοί μου ζητούσαν να έρθω να παίξω εδώ κάθε φορά που αγωνιζόμουν σαν αντίπαλος. 'Έχουν παίξει πολλοί Αιγύπτιοι εδώ και μου είπαν ότι θα είναι πολύ καλό βλήμα για την καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος, είμαι έτοιμος να δουλέψω και να προσφέρω στην ομάδα μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ