ΠΑΟΚ

Αιμάτωμα και ο Περέιρα!

Αιμάτωμα και ο Περέιρα!
INTIME SPORTS

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αφού και ο Φακούντο Περέιρα αντιμετώπισε πρόβλημα και δεν προπονήθηκε. (VIDEO)

Αντί να μειώνονται τα προβλήματα του ΠΑΟΚ ενόψει Βέροιας, αυξάνονται. Η σημερινή διπλή προπόνηση της ομάδας έφερε νέους πονοκεφάλους για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του.

Πέρα από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που έμεινε στο γυμναστήριο με πόνους στο πρώτο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα κι έκανε θεραπεία, και ο Φακούντο Περέιρα έκανε το ίδιο, καθώς έχει αιμάτωμα στον έσω σφυρό από κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προς το τέλος της απογευμαντινής προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα στην κλείδα κι έκανε αμέσως θεραπεία.Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία στο τραυματισμένο του γόνατο (κάκωση), ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Φάνης Τζανδάρης που ολοκλήρωνε την επανένταξη αισθάνθηκε τον προσαγωγό του βαρύ και προτιμήθηκε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συνέχισε ειδική αγωγή, ενώ ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που είχε εξασφαλίσει ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.Όσο για το πρόγραμμα, το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης και το απόγευμα έπαιξαν ποδόσφαιρο με παιχνίδι σε μικρό χώρο, δίτερμα σε μισό γήπεδο με τρία τέρματα και δουλειά στην ταχυδύναμη με σπριντ. Την Πέμπτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ