ΠΑΟΚ

Άγνοια για τον ΠΑΟΚ η πλευρά του Λαμπιάντ

Άγνοια για τον ΠΑΟΚ η πλευρά του Λαμπιάντ

Ο μάνατζερ του Ζακάρια Λαμπιάντ δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ώστε να τον αποκτήσει και μιλώντας ανέφερε πως ουδείς από τον "Δικέφαλο" έχει προσεγγίσει την πλευρά του. Η Σπόρτινγκ θέλει 4.000.000 ευρώ, τι παίζει με Γιουσούφ.

Στην εφημερίδα "Live Sport" μίλησε ο ατζέντης του Ζακάρια Λαμπιάντ και τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και πως ουδείς έχει έρθει σε επαφή μαζί του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Μαρσέλ Βίρμαν ανέφερε πως ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επανέρχεται από τραυματισμό και γι' αυτό δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην αποστολή της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

"Μόλις γύρισα από τη Λισαβόνα και δεν έχω καμία ενημέρωση για όσα μου λέτε. Είναι έκπληξη για εμένα όσα ακούω. Ο Ζακάρια είχε έναν τραυματισμό πριν από λίγες μέρες και δουλεύει για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Νότιο Αφρική εξαιτίας αυτού του προβλήματος. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο, δεν με έχουν ενημερώσει από τη Σπόρτινγκ για αυτό που μου αναφέρατε. Δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν με έχει ρωτήσει ή πλησιάσει κανένας από την ελληνική ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βίρμαν.

Η Σπόρτινγκ θέλει 4.000.000 ευρώ για Λαμπιάντ

Ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από χθες (20/7) σε πορτογαλικά δημοσιεύματα. Η Σπόρτινγκ, ωστόσο, επιθυμεί να πουλήσει τον 22χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό 4.000.000 ευρώ, γιατί θέλει να βγει κερδισμένη από την επένδυσή της, όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ της "Abola", ενώ ο "Δικέφαλος" θέλει να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Επισημαίνεται, όμως, ότι η προοπτική του δανεισμού δεν ικανοποιεί τον παίκτη. Τέλος, σημειώνεται ότι ο Λαμπιάντ δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεσούς, ενώ κάποιες πληροφορίες μιλούν για έντονο ενδιαφέρον και της Φίτεσε.

Ο Γιουσούφ

Στο μεταξύ, στην Γαλλία ήρθε στην επιφάνεια δημοσίευμα που ανέφερε ότι τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός και η Λανς ενδιαφέρονται για τον Μοχάμεντ Γιουσούφ του Εργοτέλη. Όπως τονίζεται, εάν π κρητική ομάδα παραμείνει στην Superleague τότε θα ζητήσει για την παραχώρηση του 500.000 ευρώ. Εάν, τελικά, ο Εργοτέλης υποβιβαστεί τότε παίκτης είναι ελεύθερος να συζητήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ