ΠΑΟΚ

Λαμπιάντ για ΠΑΟΚ

Λαμπιάντ για ΠΑΟΚ
Ζακάρια Λαμπιάντ

Την περίπτωση του Ζακαριά Λαμπιάντ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα. Ποιος είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. (VIDEO).

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, το όνομα του Ζακαριά Λαμπιάντ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα " noticiasaominuto.com" υποστηρίζεται πως ο 22χρονος Μαροκινός δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζεζούς στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και απασχολεί τον Δικέφαλο.

Ο Λαμπιάντ αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως αριστερά, αλλά και ως δεκάρι ή πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι γεννημένος το 1993 στην Ολλανδία, με καταγωγή από το Μαρόκο. Πέρσι αγωνίστηκε στη Φιτέσε με τη μορφή δανεισμού, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 29 συμμετοχές και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Με την Σπόρτινγκ έχει συμβόλαιο έως και το 2017, όμως ο προπονητής της ομάδας της Λισσαβώνας δεν τον υπολογίζει για φέτος, σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή της ομάδας για τη Νότια Αφρική.

Βέβαια, η τιμή του παίκτη είναι υψηλή, αλλά στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται εάν ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για δανεισμό ή μεταγραφή. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Άρνεσεν γνωρίζει τον Λαμπιάντ από τα τμήματα υποδομής της Αϊντχόφεν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ