ΠΑΟΚ

Αγγελος Vs Τζαβέλλας

Αγγελος Vs Τζαβέλλας

Διαβάστε τα δέκα σημεία της κόντρας του Έλληνα τεχνικού με τον διεθνή αμυντικού που κατέληξε στην μετωπική της περασμένης Δευτέρας με το σχόλιο του Τζαβέλλα στο instagram

Διαβάζοντας κανείς το άκρως επιθετικό σχόλιο του Γιώργου Τζαβέλλα στο Instagram για τον Άγγελο Αναστασιάδη αναρωτιέται πώς μέσα σε λίγους μήνες η σχέση δύο ανδρών που δεν είχαν προηγούμενα, έγινε όσο εχθρική.

Το Sport24.gr επιχειρεί να καταγράψει τα δέκα σημεία του χρονικού της ρήξης τα οποία οδηγούν σε ένα σημαντικό συμπέρασμα: Παρά την παρέμβαση της διοίκησης, δεν δόθηκε αποτελεσαμτική λύση και έτσι το πρόβλημα καθημερινά μεγάλωνε και "έσκασε" σαν ωρολογιακή βόμβα.

Διαβάστε αναλυτικά:

1. Η αρχή έγινε όταν ο Τζαβέλλας τραυματίστηκε στην αρχή της περιόδου σε ματς με τη Νίκη Βόλου. Καθυστερούσε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και γκρίνιαζε εντός αποδυτηρίων για το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

2. Όταν μετά από καιρό επανήλθε στη δράση, αποχώρησε και πάλι με ενοχλήσεις στο ματς με τον Πανθρακικό. Τότε ήταν που ζήτησε να δει τον προσωπικό του γιατρό στην Αθήνα. Πήρε άδεια από τον Αναστασιάδη που δεν έκρυψε όμως τη δυσφορία του θεωρώντας την κίνση του παίκτη ευθεία αμφισβήτηση στον γιατρό της ομάδας, Γιώργο Οικονομίδη.

3. Ο Αναστασιάδης αφήνει τον Τζαβέλλα εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο διεθνής αμυντικός πληροφορείται την απόφαση από τα σάιτ, ενώ δηλώνει έτοιμος να δώσει το παρών.

4. Μετά ο θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ο Αναστασιάδη απαντά δημόσια σε ερώτηση για το θέμα: " Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι και ζήτησε άδεια για ψυχολογικούς λόγους να δει τον προσωπικό του γιατρό. Ο δικός του γιατρός δεν έκανε τίποτα, ο δικός μας γιατρός τα έκανε όλα. Εμείς έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ, έρχονται παίκτες από άλλους συλλόγους να εξεταστούν. Ο Τζαβέλλας δεν ήταν έτοιμος και αν μας πει ότι είναι έτοιμος με την Ξάνθη θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ τον Τζαβέλλα τον καλύπτω, αλλά μένει ακάλυπτος ο γιατρός μας".

5. Οι δύο πλευρές φθάνουν κοντά στη ρήξη και με πρωτοβουλία Βρύζα γίνεται τετ-α-τετ για να λυθεί η παρεξήγηση. Ο Τζαβέλλας κάνει παράπονα για τη στάση του Αναστασιάδη τονίζοντας ότι τον άφησε εκτεθειμένο ως... λιποτάκτη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα μάτια του κόσμου του ΠΑΟΚ και δέχεται ότι όσο είναι μέλος της ομάδας το κουμάντο σε θέματα αποθεραπείας του, το κάνει ο γιατρός του ΠΑΟΚ.

6. Ο Αναστασιάδης κάνει δημόσια δήλωση παραμονές του αγώνα με την Γκινγκάμπ, χρεώνοντας λάθος στον εαυτό του γιατί δεν προστάτευσε τον παίκτη του όσο έπρεπε. "Το θέμα με τον Τζαβέλλα είναι λήξαν. Έγινε ένα λάθος από μένα γιατί θα έπρεπε να τον καλύψω, είμαι αρχηγός της οικογενείας. Εγώ απαγορεύεται να μην κάνω αυτό το αυτονόητο, άσχετα αν είχε κάνει λάθος ή όχι. Κανείς γονιός αν κάνει κάτι κακό το παιδί του δεν το βγάζει έξω και το σκοτώνει", είπε.

7. Ο παίκτης σταδιακά επανέρχεται, στο ματς με τον Λεβαδειακό σκοράρει (αλλά και αποβάλλεται αφού αντέδρασε στο πιάσιμο του λαιμού από τον Μάντζιο) και μετά το τέλος του αγώνα με ανάρτησή του στο Instagram, πέρα από το mea culpa για την αντίδρασή του αφιερώνει τη νίκη " στον προπονητή που περνά μία δύσκολη κατάσταση (σ.σ. η γυναίκα του είχε υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση λίγες μέρες πριν)".

8. Η παρένθεση, όμως, κλείνει σύντομα, καθώς έρχεται μετά από λίγες μέρες η βαριά ήττα στην Τρίπολη και ο Αναστασιάδης χρεώνει στα αποδυτήρια αδιαφορία στον Τζαβέλλα. Χαρακτηριστικά είναι αυτά που του είπε για τη φάση του τρίτου γκολ: " Ο Ρατς είναι σε κακή μέρα, εσύ γιατί δεν έτρεξες να μαρκάρεις τον παίκτη που του έφυγε (σ.σ. Γιαννιώτας);".

9. Ο Αναστασιάδης ενημερώνει τον Τζαβέλλα ότι πλέον δεν τον υπολογίζει και καλό είναι α ψάξει να βρει ομάδα και μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά δηλώνει: "Δεν υπάρχουν αυτοί (σ.σ. η δήλωση έγινε και για τον Σπυρόπουλο) και έχουν ενημερωθεί πλήρως. Δεν θα είναι στην 18άδα ποτέ".

10. Ο Τζαβέλλας περιμένει στη γωνία τον Αναστασιάδη και χτυπά μέσω instagram την περασμένη Δευτέρα. Καταθέτει τη δική του άποψη για όσα συνέβησαν και καταλήγει: " Δεν βάζω τον "πλαϊνό" μου να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα media. Εξάλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί...". Πλέον-κι αφού δεν μπόρεσε να βρει πρόταση που να τον καλύπτει για να πάει δανεικός-προπονείται με την Κ20 και η ΠΑΕ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον καλέσει σε απολογία μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ