ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χάνει τη χρονιά ο Κουτσόπουλος

Χάνει τη χρονιά ο Κουτσόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος λίγο πριν το τέλος του 2013 θα πρέπει να σκέφτεται ήδη την επόμενη αγωνιστική λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο του ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού.

Λίγο πριν το τέλος του 2013 ο Δημήτρης Κουτσόπουλος θα πρέπει να σκέφτεται ήδη την επόμενη αγωνιστική λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο του ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού.

Κι αυτό γιατί μετά τη τελευταία εξέταση που υποβλήθηκε ο 34χρονος γκολκίπερ για να καθοριστεί ο τρόπος της αποθεραπείας που θα πρέπει να ακολουθήσει του συστάθηκε επέμβαση.

Το μόνο που απομένει να φανεί είναι το πότε θα την κάνει. Το πιθανότερο είναι ο Κουτσόπουλος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου το αργότερο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του και όλα δείχνουνε ότι δύσκολα θα μπορέσει να είναι σε θέση να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κομοτηνής στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Κουτσόπουλου και να πλαισιώσει τον Ντίνο Σέρεμετ.

Εν τω μεταξύ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην οποία κινούνται ήδη στην ομάδα της Κομοτηνής σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει παρελθόν και ο Ισπανός Κάρλος Μερίνο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ