ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Ζος

Παρελθόν ο Ζος

Ο Μαξίμ Ζος αποτέλεσε παρελθόν από το ρόστερ του Πανθρακικού συμπληρώνοντας μία ντουζίνα στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Παρελθόν αποτέλεσε παρελθόν από το ρόστερ του Πανθρακικού ο Μαξίμ Ζος συμπληρώνοντας μία ντουζίνα στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Είχανε προηγηθεί για την ομάδα του Άκη Μάντζιου οι Κατσικοκέρης, Μερίνο, Ζεκίνια, Σκλιοπίδης και Πόποβιτς.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζος Μαξίμ και του εύχεται υγεία και οικογενειακή ευτυχία".

Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός σε μία εξέλιξη που σας είχε προιδεάσει τοSport24.grστο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Η αποχώρηση του Ζος είχε να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες αν και γενικά είχε μια σταθερή παρουσία για εξωαγωνιστικούς κυρίως λόγους, που έχουν να κάνουν και με τη συμπεριφορά του.

Σημαντικό ρόλο ωστόσο έπαιξε η απόκτηση του Ισραηλινού κεντρικού αμυντικού Μπεν Σαμπάτ αλλά και το ότι ο Κροάτης Τόμισλαβ Μίκουλιτς δεν είχε λύσει το συμβόλαιό του.Ο Ζος ωστόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα τηςSuperLeagueμετακομίζοντας από την Κομοτηνή και τον Πανθρακικό σήμερα κιόλας στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Μυτιλήνη και την ΑΕΛ Καλλονής.

Τέλος κι όσον αφορά την περίπτωση του Μίκουλιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΠΑΕ Πανθρακικός το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ