ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: "Κοινή η διάθεσή μας να συνεχίσουμε"

Ρόκα: "Κοινή η διάθεσή μας να συνεχίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για στο ΑΠΕ για την παραμονή του Πανθρακικού στη μεγάλη κατηγορία και για το μέλλον του, λέγοντας πως υπάρχει κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας.

Ο Πανθρακικός έμεινε στη Super League και ο Μανουέλ Ρόκα αισθάνεται πολύ χαρούμενος για το επίτευγμα της ομάδας του. Μιλώντας στο ΑΠΕ, αναφέρθηκε στην επιτυχία της παραμονής έστω και την τελευταία αγωνιστική, ενώ είπε πως θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία.

"Ήταν πράγματι ένα μεγάλο άγχος αυτό που έφυγε από πάνω μας. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η σωτηρία της ομάδας, μολονότι η προσπάθεια μας αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Μας είχαν ξεγραμμένους πολλοί λίγες μόνο εβδομάδες πριν την τελευταία αγωνιστική αλλά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουμε στους βαθμούς που θα μας χάριζαν την σωτηρία.

Συγχαίρω όλα τα παιδιά και την διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους που μας πίστεψαν και στάθηκαν κοντά μας. Ήταν πολύ σκληρή η σεζόν και το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε όλοι, εδώ και μήνες και δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε για το μέλλον του:

"Είναι κοινή η διάθεση μας να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον Πανθρακικό. Μου αρέσει το κλίμα της ομάδας και οι άνθρωποι της. Μου αρέσει η πόλη και οι φίλαθλοι. Έχω ένα θετικό πρόσημο για την ανανέωση της συνεργασίας μας και δεν νομίζω πως θα σταθεί κάτι εμπόδιο στην προοπτική αυτή. Τώρα ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ