ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρώτη γεύση από Αντίλοβιτς

Πρώτη γεύση από Αντίλοβιτς
Αντίλοβιτς

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Πανθρακικός στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι που έδωσε στα πλαίσια της προετοιμασίας του με την Νέα Σαλαμίνα με σκορ 1-1 στα Πηγάδια της Ξάνθης παρόντος του Άντι Αντίλοβιτς.

Με τον Άντι Αντίλοβιτς να παίρνει χρόνο συμμετοχής για περίπου 25΄ ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στα Πηγάδια της Ξάνθης με την Νέα Σαλαμίνα στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του που διεξήχθη χθες.

Ο Σάββας Παντελίδης έτσι είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και από πρώτο χέρι την αγωνιστική κατάσταση του Βόσνιου νεαποκτηθέντα τερματοφύλακα σε μία φιλική αναμέτρηση που αρχικά ήταν να διεξαχθεί το προηγούμενο Σάββατο.

Σκόρερ για τον Πανθρακικό ο Χρήστος Μίνγκας στο 6΄ μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια του Λεωνίδα Κυβελίδη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού θα μπορούσε να «τελειώσει» τη φάση μόνος του προτίμησε όμως να σιγουρέψει το τέρμα.

Οι Κύπριοι ισοφάρισαν στο 89΄ της συνάντησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζούλιαν Γκρέι. O σκόρερ των Κυπρίων έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε σπουδαίους συλλόγους της Premier League όπως σε Άρσεναλ, Φούλαμ, Μπέρμιγχαμ κ.α.

Για τον Πανθρακικό ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι Λαδάκης, Κυβελίδης, Μιχαλόπουλος και Αντίλοβιτς με τον τελευταίο να είχε υπογράψει λίγες ώρες νωρίτερα το επαγγελματικό του συμβόλαιο και είχε δείξει μεγάλη επιθυμία ώστε να πάρει μέρος στην αναμέτρηση.

Επόμενος φιλικός αγώνας για τον Πανθρακικό είναι το Σάββατο 4 Αυγούστου και πάλι στην γειτονική Ξάνθη απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λαδάκης, Βίκτορ, Λουσέρο, Μίνγκας, Κυβελίδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Αντίλοβιτς, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μελίσσης, Χρήστου,Βοσνακίδης, Καθάριος, Μουνάφο, Μπαικαρά, Μιχαλόπουλος, Μοσχάκης, Κοντογουλίδης και Γωνιάδης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ