ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προπόνηση με Σέτι, Βιγιαφάνε

Προπόνηση με Σέτι, Βιγιαφάνε
Σέτι, Βιγιαφάνε

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθρακικού, οι Σεμπάστιαν Σέτι και Σαντιάγο Βιγιαφάνε έχουν ενσωματωθεί σε φουλ ρυθμούς στην ομάδα της Κομοτηνής. Επαγγελματίας ο Αντώνης Χελιδώνης.

Ο Πανθρακικός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο, με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και συναρμογής και στη συνέχεια επικεντρώθηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών τους και σε ασκήσεις τακτικής, δουλεύοντας.

Μάλιστα, μαζί με τους νέους τους συμπαίκτες προπονούνται κανονικά και οι Σαντιάγκο Βιγιαφάνιε και Σεμπάστιαν Σέτι, οι οποίοι αποτελούν τα δύο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθρακικού.

Η ομάδα θα κάνει την Παρασκευή (30/1) το πρωί άλλη μια προπόνηση στην Κομοτηνή και έπειτα αναμένεται να αναχωρήσει, αεροπορικώς μέσω Αλεξανδρούπολης, για την Αθήνα, εκεί όπου το Σάββατο το μεσημέρι (15:00) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την ομάδα του Πανιωνίου.

Επαγγελματίας ο Χελιδώνης

Προπόνηση με Σέτι, Βιγιαφάνε

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Χελιδώνης, που προέρχεται από την ομάδα Νέων, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Χελιδώνης γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου του 1995, είναι αμυντικός κι εντάχθηκε στην ομάδα των Κ20 του Πανθρακικού το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ