ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Οι εκλεκτοί του Μάντζιου για Πανιώνιο

Οι εκλεκτοί του Μάντζιου για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Πανθρακικού για το παιχνίδι της Κυριακής με τους "κυανέρυθρους" στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές.

Ο Πανθρακικός υποδέχεται την Κυριακή τον Πανιώνιο και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την οποία δεν έχει βρει στα τρία προηγούμενα ματς. Στην προσπάθεια αυτή ο Άκης Μάντζιος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο νεαρός τεχνικός στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου συμπεριέλαβε 19 άτομα. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 4αγωνιστική τηςSuperLeagueΟΠΑΠ.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου προπονήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στην συνέχεια αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο ώστε να προετοιμαστεί για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής. Στην τελευταία προπόνηση η τεχνική ηγεσία έδωσε βαρύτητα σε θέματα τακτικής αλλά και στημένες μπάλες.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Φερνάντες, Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Σερφά, Τσουμπάνης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Αράμπα, Ίγκορ, Ντιγκινί και Χασομέρης"

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ