ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Νοκ άουτ ο Μελλίσης στον Πανθρακικό

Νοκ άουτ ο Μελλίσης στον Πανθρακικό
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Με τον Ολυμπιακό κοντράρεται την Τετάρτη (15/4, 19.00) ο Πανθρακικός. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μελίσση, μπήκε στην αποστολή, αντίθετα, ο Ποτουρίδης. Η 18άδα που ανακοινώθηκε.

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η τελευταία προπόνηση που έγινε την Τρίτη (14/4), επεφύλαξε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο για τον Μάνουελ Ρόκα.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.

Μετά την προπόνηση, ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αποσύρεται σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, όπου και θα διανυκτερεύσει. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής στις 19:00 το απόγευμα κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Χρήστου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μεχία, Βιγιαφάνε, Μπάλντα, Ηλιάδης, Κάσες, Μπαικαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου, Ρομέου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ