ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μουνάφο: "Όσο το δυνατόν ψηλότερα"

Μουνάφο: "Όσο το δυνατόν ψηλότερα"
INTIME SPORTS

Οι στόχοι του Χούαν Μάνουελ Μουνάφο Χόρτα στην τέταρτή του χρονιά στον Πανθρακικό συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας με τον Αργεντινό μέσο να θέλει να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι.

Ο Χούαν Μάνουελ Μουνάφο Χόρτα βρίσκεται από το 2009 στον Πανθρακικό και έχει ζήσει με την ομάδα της Κομοτηνής έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Γνώρισε τον υποβιβασμό το 2010, τον δανεισμό του στον Πλατανιά Χανίων αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League το 2012.

Ο Αργεντινός μέσος στους μέχρι τώρα αγώνες μετράει 3 συμμετοχές (2 ως βασικός) και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Δημήτρη Παπαδόπουλο για να πετύχει το τέρμα που χάρισε την νίκη στους πράσινους της Κομοτηνής.

Ο Μουνάφο σε ηλικία 24 ετών θεωρείται «παλιοσειρά» για την ομάδα της Κομοτηνής και στην συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού, για τους φετινούς στόχους αλλά και για την νίκη επί του προηγούμενου Σαββάτου.

«Δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι οπότε χρειαζόμασταν αυτή την επιτυχία για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.

Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και ούτε ξεχάσαμε να παίζουμε μπάλα. Δείξαμε θάρρος και καρδιά και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν». Τάδε έδη ο Μουνάφο για την νίκη του Πανθρακικού το περασμένο Σάββατο επί του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής και πρώτης νίκης και συνάμα βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Για το αν αποτελεί στοιχείο επιτυχίας της πορείας του Πανθρακικού από την περσινή χρονιά το ότι όλοι συζητάνε για το καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια σχολίασε:

«Έχουμε καταφέρει να νοιώθουμε τους συμπαίχτες, προπονητές και όλους τους συνεργάτες ως οικογένεια. Αυτό συμβαίνει στις προπονήσεις αλλά και έξω από το γήπεδο. Είναι σημαντικό στοιχείο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνει και στο γήπεδο».

Ο Μουνάφο το 2009-2010 συμμετείχε σε 3 αγώνες πρωταθλήματος της Super League και ήδη μετά από 3 αγωνιστικές στη φετινή Super League της περιόδου 2012-2013 έχεις ήδη φτάσει τον αριθμό συμμετοχών. Ποιοι είναι όμως οι προσωπικοί του στόχοι;

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα ώστε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της ομάδας αλλά και στους φιλάθλους του Πανθρακικού.

Μετά την λήξη του κάθε αγώνα θέλω να κοιτάζω τον καθρέπτη και να μένω με την ικανοποίηση ότι τα έδωσα όλα και ακολούθησα τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη».

Η προσέλευση στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν αρκετά καλή και το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής είχε αρκετά καλό ποσοστό χωρητικότητας. Αυτό που θα ήθελε ο Μουνάφο να πει στους φιλάθλους του Πανθρακικού είναι:

«Να υποστηρίζουν τον Πανθρακικό που είναι ομάδα της πόλης τους και εμείς από την πλευρά μας θα δείχνουμε το καλύτερο μας πρόσωπο».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ