ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με οδηγό την έδρα του ο Πανθρακικός

Με οδηγό την έδρα του ο Πανθρακικός

Μετά από δυο εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος της Super League ο Πανθρακικός στην επιστροφή του στην δράση θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα του κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Πανθρακικός μετά από δυο εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος της Super League στην επιστροφή του στην δράση θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα του κόντρα στον Λεβαδειακό αύριο στις 17.15.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στον Β' γύρο του πρωταθλήματος και στο 2014 παίρνοντας το τρίποντο της νίκη κόντρα στους Βοιωτούς.

Η τελευταία προπόνηση για την ομάδα του Άκη Μάντζιου πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας όπου και επισημάνθηκε στους ποδοσφαιριστές τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του αντιπάλου.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μαζί με την τεχνική ηγεσία αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Σαρακατσάνος, Χρήστου, Τζάνης, Μακρυδημήτρης, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μίκουλιτς, Κάσες, Καθάριος, Πόποβιτς, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Ζοσέ, Ιγκόρ και Τριανταφύλλου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ