ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κουτσόπουλος: "Κάθε δυνατή προσπάθεια με τον Ολυμπιακό"

Κουτσόπουλος: "Κάθε δυνατή προσπάθεια με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

O Δημήτρης Κουτσόπουλος αναγνώρισε την δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις δηλώσεις του πορτιέρο του Πανθρακικού.

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:" Σίγουρα θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι αφού παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και βλέπουμε".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Πανθρακικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι:" Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Με τέτοιους αντιπάλους δεν μπορείς να ανοιχτείς. Να κλείσουμε καλά τους χώρους και με κάθε δυνατή προσπάθεια να πάρεις κάτι θετικό. Χρειάζεται μαχητικότητα, τρέξιμο και να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου. Όλοι περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και προσπαθούμε να παλέψουμε τα παιχνίδια. Θέλει προσπάθεια. Θα έχει κόσμο το γήπεδο και μακάρι να βοηθήσει και ο καιρός γιατί χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ