ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τελευταίες επισημάνσεις από Μάντζιο

Τελευταίες επισημάνσεις από Μάντζιο
INTIME SPORTS

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού εν όψει του αυριανού παιχνιδιού της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού εν όψει του αυριανού παιχνιδιού της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Κομοτηνής ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση.

Στην τελευταία προπόνηση ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, αφιέρωσε χρόνο στο να επισημάνει τα σημεία που θα πρέπει να προσεχτούν απέναντι στον Ολυμπιακό καθώς και σε στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος ανακοίνωση την αποστολή του που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδης, Ντιόγκο, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μίκουλιτς, Ζοσέ, Ζδράβος, Καθάριος, Ζεκίνια, Κάσες και Ιγκόρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Σέρεμετ, Λαδάκης και Εμπό αλλά και οι τραυματίες Μακρυδημήτρης, Μερίνο και Ρομέου.

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος που θα επιστρέψει βασικός κάτω από τα δοκάρια του Πανθρακικού σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την 2η αγωνιστική αντί του Ντίνο Σέρεμετ τόνισε στην κάμερα της Nova για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: " Σίγουρα θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι αφού παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και βλέπουμε".

Κι όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Πανθρακικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι είπε: " Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Με τέτοιους αντιπάλους δεν μπορείς να ανοιχτείς. Να κλείσουμε καλά τους χώρους και με κάθε δυνατή προσπάθεια να πάρεις κάτι θετικό.

Χρειάζεται μαχητικότητα, τρέξιμο και να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου. Όλοι περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και προσπαθούμε να παλέψουμε τα παιχνίδια. Θέλει προσπάθεια. Θα έχει κόσμο το γήπεδο και μακάρι να βοηθήσει και ο καιρός γιατί χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ