ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αισιοδοξία για Ιγκόρ

Αισιοδοξία για Ιγκόρ
INTIME SPORTS

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Άρη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής ξεκίνησε την Τρίτη ο Πανθρακικός και όλα δείχνουν ότι ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα θα δώσει το παρών.

Με την αισιοδοξία ότι ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα θα προλάβει να δώσει το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.

Στην προπόνηση της Τρίτης που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που δεν συμμετείχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού, πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να συμμετέχει στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αντίθετα ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Κουτσόπουλος πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Άκης Μάντζιος ωστόσο στο παιχνίδι με τον Άρη θα έχει στη διάθεση του τους Τζάνη και Παπαγεωργίου που εξέτισαν την ποινή τους (ο Τζάνης θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα) σε αντίθεση με τον Σαρακατσάνο που θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ ο Κάσες που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση πριν από περίπου 45 μέρες στην Ισπανία, αναμένεται να επιστρέψει στην Κομοτηνή την Τετάρτη και να τεθεί και πάλι στις υπηρεσίες της ομάδας. Ο Ισπανός μέσος έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο με το ιατρικό επιτελείο να έχει καθημερινές επαφές του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ