ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συμφωνία με Τασουλή

Συμφωνία με Τασουλή
INTIME SPORTS

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται την νέα περίοδο ο Χρήστος Τασουλής, καθώς ο 22άχρονος αριστερός μπακ του Φωστήρα συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπου του "Ιστορικού".

Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Τασουλής καθώς συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και σύντομα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 22άχρονος αριστερός μπακ του Φωστήρα αγωνίστηκε την σεζόν που πέρασε στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας 35 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας του Ταύρου, ενώ η ανακοίνωσή του αναμένεται να καθυστερήσει λίγο.

Μάλιστα ο Τασουλής δεν είναι ο μόνο ποδοσφαιριστής που κοιτάζει ο Πανιώνιος από την ομάδα του Φωστήρα καθώς φαίνεται ότι ενδιαφέρουν και άλλοι μεταγραφικοί στόχοι.

Έγγραφο στην ΠΑΕ από τον Κουλουχέρη

Ο Ελληνας στόπερ, Ευθύμης Κουλουχέρης απέστειλε νομικό έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ με το οποίο ρωτά πότε και με ποιο τρόπο να πληρωθεί.

Αυτό είναι το τελευταίο βήμα πριν από το εξώδικο και ίσως το προτελευταίο πριν από την προσφυγή η οποία είναι μία κατάσταση που μόνο δεν ήθελε ο Πανιώνιος τώρα.

Ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση, προφορική, για την επόμενη σεζόν από τον Πανιώνιο για να απαντήσει όμως επιθυμεί να διασφαλίσει την καταβολή των δεδουλευμένων.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ