ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στο πλευρό των Μασούντ-Χατζισαφί κι ο Τασουλής

Στο πλευρό των Μασούντ-Χατζισαφί κι ο Τασουλής

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και νυν της Λανς, Χρήστος Τασουλής, εξέφρασε την στήριξή του στους Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με τον αποκλεισμό τους απ' την εθνική του Ιράν.

Η απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού του Ιράν να τιμωρήσει με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα της χώρας τους Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί, επειδή αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο απέναντι στους Ισραηλινούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Εδώ και μερικές ημέρες, από τότε που το θέμα βγήκε στο προσκήνιο, δημιουργήθηκε το hashtag #saveshojaeiandhajsafi. Ελληνιστί: "Σώστε Μασούντ και Χατζισαφί". Τόσο στο instagram όσο και στο twiiter είναι εκατοντάδες αυτοί που ζητούν να μην τιμωρηθούν κατ' αυτόν τον τρόπο οι δύο ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών κι ο πρώην συμπαίκτης των δύο Ιρανών, Χρήστος Τασουλής. Ο Έλληνας μπακ που μεταγράφηκε το φετινό καλοκαίρι στη Λανς, ανέβασε μία φωτογραφία των δύο παικτών στο Instagram, εκφράζοντας την στήριξή του.

"Είμαστε ό,τι κάνουμε για να αλλάξουμε", αναφέρει το μήνυμα του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι αρκετά ευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο κείμενο αλληλεγγύης υπέρ της αποφυλάκισης της Ηριάννας Β.Λ.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: rclens.fr

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ